Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fájhat is ilyet eladni, remélem megsirattad és h hamarosan visszatérsz a sárdagasztokhoz
jajjj, nagy sztori volt, szerintem csak ez miatt állták körbe a parkolóba egy csomószor
kéne mi?
na Hi!
mizu?
most írja gtgt,hogy eladta sendáját.Nem te vetted meg?
Átmatricáztad rózsaszín hello kittysre,aztán legközelebb azzal látlak
így van professor úr megmondta, viszont azért nem egy és ugyanaz a Husa 2tje és a ktm 2tje mert lehet hallani ezt azt h futomüben meg vázban aproságokban azért eltérnek finomitottak a blokban is ezt azt, jó hogy jött egy professor ma, ronis bácsi h mükszik a 300as kétijem? kiváncsi vagyok

Fáj a szívem
a cbr-re cross gumi és jöhet ö is minél többen vagyunk annál jobb
zsongjál csak helyettem is...én inkább visszameek Győrbe csajozni,bulizni
kevered a Husaberg-et, meg a Husqvarna-t,

a Berg világ életében csak 4t motort gyártott, (four stroke forever) a fanatikus bergfanok szerint az egész KTM blokk az ő blokjukrol lett koppintva, ami ha öszinték akarunk leni részben igaz is...
tény hogy elötte elég szar motrokat gyártott a KTM soksok gyerek betegségel, viszont a felvásárlás után sok Berg megoldás visszaköszönt az akkori KTM modellekben, de ebbe felesleges bele folyni.
a KTM 1995-ben vásárolta meg a HUSABERG AG-t ,és vele együtt a WHITE POWERT.

AZ ÚJ 2011-es Husaberg 250-300 2t motorok gyakorlatilag teljesen KTM-ek csak kék-sárga ruhában, elvileg a piaci bevezetést szolgálják egy jövőben injektoros 2t Berg-hez amit 1-2 éven belűl fognak piacra dobni, merthogy a KTM meghagyta a séd tervezőgárda szabadkezüségét, a felforditott blokkot is ott tervezték.

A HUSQVARNA régen is gyártott 250-300 2t, és azok valoban elég betegágyak voltak , amugy őket meg a BMW vásárolta fel pár éve.
Látod Szabit is itt ólálkodik
te fiúú olyan támadásokat fogunk mi véghezvinni h az nem igaz
én nem birom ki, már szombaton irány az erdő
ohóó nem Vaján van az... Itt Karászban is van 1 kis erdős "finomság" meg még 1-2 helye
először nézzük meg vajááát
jaja az sm is faxaa
aki egyszer rákap,nehezen szabadul...
Egyébként az 530-at arra is vettem,hogy majd supermotozom vele.hát ez elmaradt,inkább terep.
ha találsz szólj....
én 4 évig használtam egy sendát fél év után meguntam de 4 év kellett h elkeljen és most ez az enduroo háát apám eszméletlen, imádom a kihivásokat az ismeretleneket
csak a sááárbóól
mentem közúton 2 évet persze kis ccm-es motorral.....de ez izgibb...sztem
van itt csak keresni kell és mint tudjuk aki keres az talál
nem is kell ebből kimászni..
azon vagyok a terepmotorozásról meg anyit h én már ezt ugy érzem soha nem tudom magamrol levakarni miko csikánál voltam öö mondta ebböl már nem lehet kiszálni és igaza van, én máá megörültem ha -40 fok lenne akkor is mennék az más kérdés h ott már egyes dolgok nem müködnek de én mennék akkor is
*akkora