Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megírtam,de nem adom ám meg mindenkinek! Aztán az emilemre nem mindenféle ordenáré mocskos meztelen nőket küldözgetni!
E3-ba megy..
mondjuk nekem pont van egy olyan motorom itthon.

ugyan az mint az SX ,csak ez amerikába készűlt 180-as hátso kerék, és pár kis modositás van.
mi a skypod ? írd rá a freemailomra lécci... persze ha nem titkos ?
Az sx 525 milyen kategóriában versenyezhet? A 450-esek között vagy nem is indulhat versenyen?
Az sx 525 milyen kategóriában versenyezhet? A 450-esek között vagy nem is indulhat versenyen?
Vagyok...miután megettem a memmét!
Legyél skypon MOST!
Srácok!
2004es 450 XC típusról hallottatok már? Mert a neten kerestem, de ilyet nem találtam...
amikor én kerestem,miért szóltál te mocsok? mindegy...be lett kötve direktbe a lámpa
nálam is van tömítés
ok
Nincs.
Kerékcsapágy szettek, porvédővel együtt, motortípusnak megfelelően.
http://robogotuning.hu/sct/244...
Pontosan ugyan ezt csináltam a múltkor, sőt még a henger talap tömítést is így vágtam. De most szét kellett szedni a hengerfejet is mert fogyott a vizem és meg akartam nézni mi a kínja. Ha van 6500 ért akkor majd hozzá csapjuk a váltó alkatrészekhez.
köszi azért
Hiánytalan csak darabokra van törve.Ha kellett volna valami kábel vagy gomb esetleg elküldtem volna neked ingyen de akkor nem.
Arra a 20 forintra befizetek
Akciós Cross szemüvegek három féle színben: Kék,Piros,Narancs 6990.-Ft
http://robogotuning.hu/spd/PG3...
palcsee, van-e még olyan magura kormányod, ?
6500-ba kapsz tőlem ha kell. De ha ügyes vagy, akkor úgy szeded szét eleve hogy csak a 4 tőcsavarról veszed le az anyákat, és a hengert-hengerfejet együtt emeled le és megúszod egy hengertalp tömtéssel, amit otthon kivágsz 20 ft-ból klingerit lapból.
ha hiánytalan és működőképpessé varázsolható. érdekelne
Nekem van csak darabokban.Gondolom az nem kell
hello, keresek "CEV" márkájú világítás kapcsolót, esetleg valakinek nincs elfekvőbe otthon?
Elkészült az új VIDEO csak így tudtalak beleszőni a videóba Laci