Hali Mindenkinek,
nem szabad közel mennem a motorhoz mindíg találok valami kis berhelni valót. most kettőt is. a PDS szem lóg kicsit így kipréseltem de egy kereskedésben sincs... ki érti ezt. lóg kicsit a hátsó kerék csapágyam ezzel kapcsolatban kérdeznék valaki nem tudja a méretét?
fiuk h lehet aztat megoldani h ne folyjon ki a nafta a tanksapka alatt? igaz a tanksapka védőgumija vagy mi a fenéje az már sziijjelvan, esetleg azt lehet külön venni? mi a megnevezése?
Helo!
KTM SX 250-ről(2001-03) tudna írni vki vmit, mert találtam egy ilyen motort(lehet h megveszem), de nem igazán tom h milyenek ezek a motorok. Szervízigény, gyakori bajok, alkatrész van-e hozzá(mennyiért) stb..
cső tömítés készletet tudnánk nézni a gépemhez? 620as kiegyenlítő tengely nélküli 94es a váz évjárat szerint de szerintem a blokk nem. kis kuplungja van nem olyan mint a 620 SC ben
Sziasztok
Én kazánlemez matricaszettet készítek!A motorom már ígyis kurvagyors kurvaerős ígyhát én a védelemre állok rá!Körkörös acélpáncélvasbetonnal lesz bevonva minden idom
Na hali,
Nekem van egy eladó matricaszettem 2011-es verzió 2/4 torlósugaras hajtómű dekorral. 2 hajómű árában 2 opcióként megvásárolható, a működtető szoftverrel együtt (start&go)! Csak felragasztod és geci gyors leszel tőle.... .
Költői kérdés az itt megjelent szakikhoz.
EXC450 váltókar előtti fém szűrő két vége nem egyforma.
Melyik vége van belül?-állítólag mindegy?!-akkor miért nem egyforma?
Előre köszönöm tájékoztatásotok tudatlanságom enyhítése érdekében!
nem szabad közel mennem a motorhoz mindíg találok valami kis berhelni valót. most kettőt is. a PDS szem lóg kicsit így kipréseltem de egy kereskedésben sincs... ki érti ezt. lóg kicsit a hátsó kerék csapágyam ezzel kapcsolatban kérdeznék valaki nem tudja a méretét?
KTM SX 250-ről(2001-03) tudna írni vki vmit, mert találtam egy ilyen motort(lehet h megveszem), de nem igazán tom h milyenek ezek a motorok. Szervízigény, gyakori bajok, alkatrész van-e hozzá(mennyiért) stb..
töltés az van mikor megy a motor hiszen a világitás is megy stabilan.
meg a világitása sem megy a müszerfalnak, lehet az is az akksi miatt, tudja tököm...
De van, 25 pénz.
Én kazánlemez matricaszettet készítek!A motorom már ígyis kurvagyors kurvaerős ígyhát én a védelemre állok rá!Körkörös acélpáncélvasbetonnal lesz bevonva minden idom
Nekem van egy eladó matricaszettem 2011-es verzió 2/4 torlósugaras hajtómű dekorral. 2 hajómű árában 2 opcióként megvásárolható, a működtető szoftverrel együtt (start&go)! Csak felragasztod és geci gyors leszel tőle.... .
Vennék használt Factorys matrica szettet ,hogy gyorsabb legyek, csak olyan érdekel amiben bent van a tudás!
köszönöm a kielégítő válaszokat!
ezek szerint nem csesztük el!
emlékeztek ilyen volt az olajkályhákba is 40 éve
EXC450 váltókar előtti fém szűrő két vége nem egyforma.
Melyik vége van belül?-állítólag mindegy?!-akkor miért nem egyforma?
Előre köszönöm tájékoztatásotok tudatlanságom enyhítése érdekében!