Sziasztok! Keresek KTM EXC-t 525öt vagy 530at. Vagy LC4 prestige 640-et exc-t 2005töl lc4-2006tol a kétkipufogos változatot. Ha valaki vmit tud szoljon . Köszi. Csak rendszámost!
Pl. ott volt az a fajta 250-es ami neked is volt...ugye harmincegy-két ló és ugyanúgy üzemórás mint a 450 vagy 525...a DOHC DR250-em alig volt valamivel gyengébb (papíron 30 LE, keréken saccra olyan 25 lehetett), azt' abba egyből elég lett volna 6000-ként olajat cserélni (1,1 l+szűrő)...és ugyanúgy kurva jól vette a gázt (gyorsítópumpás Mikuni TM karbi), meg forgott is szépen vagy 8-9ezret biztos...szóval motorikusan nekem bőven elég lett volna (terepre) - HA! egy értelmes méretű vázba teszik bele, nem pedig egy gyerekbicikliébe
Itt van róla videó, már az új tulajánál: http://youtu.be/cB7Cpro6p-0
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni 640 LC4-2004 évjáratú motor alvázszáma pontosan hol van?Annyit sejtek,hogy a villanyak környékén,de nem akarom csiszolgatni a festést mindenhol,hogy megtaláljam.Esetleg egy képet ha tudnátok mellékelni,megköszönöm!
Zoli!
Peti igazad van... rakok fel egy körbe járos videot a gépparkrol közben huzkodom a gázt mindegyiken ritmusra, bazzee 1050 köbcenti, mekkora király sanyi leszek vhháááááá..
Egy jó matricaszett segítene a problémádon. Vagy ha tennél fel egy " körbejárós" videót gagyi, mobiltelefonos minőségben, szaggató képpel, recsegő hanggal. Hát igen, vannak azok, akiknek a CR500 már kevés! Simán kimotorozzák.
No most már kíváncsivá tettetek, kölcsön kell kérnem egy új exc-r-t... Ismerősöm szerint jobb mint a régi, fordulékonyabb, erősebb, stb...
Bár még nekem mindig tetszik a 2007-es 450-es.
Most már Csika1 telókkal közlekedem, erős 2x 15 percet mentem vele múlt hétvégén, aztán defektjavítás! Így időm nem volt csavargatni, de érzésre jó lesz, bár kicsit kemény, de így nem koppant fel ott ahol eddig igen... Homokban meg kell ez a feszesség. Legközelebb próbálkozom tovább Esik ez a k*rva hó...
Csabi pont olyan magas mint te , viszont az igényei meg pont ezek hogy egyszerü legyen örök élet+egy év, 2 ft-bol fentarthato, de ne legyen tul erős, de mindenhol felmászon.
Épp ez a baj hogy az EXC is egy fostalicska lenne DRZ blokkal mivel az olyan nehéz mint egy horgászólom Mi olyan drága egy EXC-n mesélj már nekem Esetleg olyan pisztoly nem kell ami termeli a lőszert?
dejo kis hely az a zaránd hegység.
Itt van róla videó, már az új tulajánál:
http://youtu.be/cB7Cpro6p-0
Tudna nekem valaki segíteni 640 LC4-2004 évjáratú motor alvázszáma pontosan hol van?Annyit sejtek,hogy a villanyak környékén,de nem akarom csiszolgatni a festést mindenhol,hogy megtaláljam.Esetleg egy képet ha tudnátok mellékelni,megköszönöm!
Zoli!
www.használtmotorok.hu
www.képesmotor.hu
DRZ-t nekem is sikerült megállítanom kecskeméten a ringen. Nem bírta igazán az időmérő edzést.....
Bár még nekem mindig tetszik a 2007-es 450-es.
Most már Csika1 telókkal közlekedem, erős 2x 15 percet mentem vele múlt hétvégén, aztán defektjavítás! Így időm nem volt csavargatni, de érzésre jó lesz, bár kicsit kemény, de így nem koppant fel ott ahol eddig igen... Homokban meg kell ez a feszesség. Legközelebb próbálkozom tovább Esik ez a k*rva hó...