Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el lehet menni emberek ők is..bár ahova vittek minket izgi helyek vtak meg volt kihívás....alföld után.......3an a társaságból Sirokon az első 3om helyen végeztek a hegyi felfutón..2éve asszem..ügyes srácok vtak
mondjuk igen, futóval könnyebb jóval, a police sem csesztet.
Igen futón vittük 50km-em Kisvárda-Kékcse -Cigánd útirányon..1 óra kocsival nem vészes...a helyiek meg hipp-hopp bevisznek a susnyásba
vagy csak szimplán elmotoroztatok odáig?
hát az igazság az h 125 nem merek neki vágni mert sztem sok lenne ez ott hallotam már hirét ennek a sárospataknak de legalább mostmár tudom kihe z forduljak ha elszeretnék oda jutni majd szolok mindenképp ha kell a telszám
ti pl hogy mentetek ki oda sárospatakra, utánfutóval vittétek a gépeket?
Ebben nem.... a helyiek vittek minket.... meg pár alkalom nem elég ,h megtudd jegyezni....én 1szer vtam fent ,azóta meg nem is naon motorozom.....de ha naon szeretnél menni akkor a többiek mennek sztem tavasszal adok telószámot iesmit....Van 1 Gyarmati srác is aki jár nem tom mien messze van hozzátok...
inkább csak nyíregy környékén szoktam menni (lőtér meg ilyen helyek), egy kis időt kihagytam motorozásból, most kéne majd visszalendülni meg egy pár új helyet felfedezni. messzebbre nem igazán tudok menni, ráadásul az enyém 2T, kicsit többet eszik azért. társaság az ritka, leginkább monoba nyomom, de ha éppen akad társ akkor persze megyek úgy is.
tudja máá a jó ég ki volt az am ki az mármnt sportmotoros fedöneve , na de mind1 Sárospatakon meik részire kell tévednem h jo kis enduroshelyeket találjak?kitudnál segíteni eme kérdésemben?
ez természetes a fejem is edzem
De azt elárulom,h még a képgaléria alá is írtál a srácnak, mikor feltette a motort
gyúrjál csak tovább.... bár 1-2 részhez nem elég az erő sztem...fejben is ott kell lenni
semmit az ország másik részén lakik a srác
te merre jársz motorozni? van társaság?
van kondigép járok futni mi kell még nyomom a fekvöket mint állat készülök a WEC-re keményen
Mondjuk ahhoz már kondi is kell, én egy óra motorozás után már kiköpöm a tüdőmet.
és erröl a 2007es 250röl mit tudsz? mien gazdája vóót/van?
igen az övé!
Helyi csapat visz minket....de elég bevállalósak...am ne hidd ,h kicsi a gép...ien helyen nem tanulunk meg motorozni ami nálunk van .../normálisan nem
majd felrakom a vidit h megyek fel a homokhordon
áááá akkor tudná meg mi is az endurózás....én is ien helyen tudtam meg...
tudom h kié az a 2004es 300as M....ié , láttam szoktatok járni Sárospatakra na de ott merre mer kuva jó helyeken jártok
képzeld el ha lennének hegyek is felétek...
technikázgatni jo de néhol már igen kevés :D pedig csak egy fél éve h megvan, na jol van 3/4éve