Hát megpróbálom, ha tudok egyeztetni a tulajjal akkor természetesen igen csak úgy látom fiatal srác, nehogy az legyen hogy suliba van, mert nekem meg délelőtt kell menni de megoldjuk valahogy
hát ötödiket cirkusz de meglehet oldani...mondjuk a hatodikkal együtt viszont simán be lehet ... néhány órás feladat..viszont árba kéne hozzá némi zsír...
Okés. Köszi. Endurozni keresek vmi KTM-et, és így találtam rá a tiédre is. Csak hát SX avagy XC inkább krosszgépek... rövidebb üó intervallumban kell ezeket újítgatni mint az EXC-ket?
csak kp érdekel ennyiért, de ha van egy 1 milkás házad azt beszámolom szőrén.
szerintem ez a motor krosszpályára valo, bolond mint a barom, mondjuk váltogatni nem kell tul sokat mert 4.-ben is felveszi magát szinte bármilyen leesett temporol.
viszont krosszpályán ugrálosban, igy hogy garantáltan zsir uj az egész bele egy szezont biztos hogy gond nélkül el lehet vele motorozni, csak benzinre költve.
a motor rövid története az hogy beszámoltam egy munkagépbe 500 e. ft.-ba annyiért elvihető.
a gazdája felujittatta az egész blokját 850-ben volt elmondása szerint neki a motor, KZ- csinálta a , futoművet is átszelepelte.
mindent cseréltek benne hajtokart, dugot , új a henger , új krom acél szelepek, csapágyak, szimeringek mittudom én,
tartalék motornak volt tartva mert a srác vett egy zsir uj Kawasakit, azzal motorozik..
motorikusan nagyon jo, 4 sebességes nagyon bolond erős krossz verzio, én egyszer mentem vele , kiprobáltam, de nem az én világom.
Jimmynek igaza van... nem tom hogy bukkantam rá, de érdeklődően olvastam a hirdetést...
Mit kell tudni a motorról?
Esetleg skype-on, vagy e-mailen, vagy akár itt is leírhatod, amit tudsz róla!
E-MAIL: yahzee@freemail.hu
Előre is köszi!
Y
Jövőhéten szerintem fogok
szerintem ez a motor krosszpályára valo, bolond mint a barom, mondjuk váltogatni nem kell tul sokat mert 4.-ben is felveszi magát szinte bármilyen leesett temporol.
viszont krosszpályán ugrálosban, igy hogy garantáltan zsir uj az egész bele egy szezont biztos hogy gond nélkül el lehet vele motorozni, csak benzinre költve.
Egyébként csak KP érdekel a motorért?
a gazdája felujittatta az egész blokját 850-ben volt elmondása szerint neki a motor, KZ- csinálta a , futoművet is átszelepelte.
mindent cseréltek benne hajtokart, dugot , új a henger , új krom acél szelepek, csapágyak, szimeringek mittudom én,
tartalék motornak volt tartva mert a srác vett egy zsir uj Kawasakit, azzal motorozik..
motorikusan nagyon jo, 4 sebességes nagyon bolond erős krossz verzio, én egyszer mentem vele , kiprobáltam, de nem az én világom.
Mit kell tudni a motorról?
Esetleg skype-on, vagy e-mailen, vagy akár itt is leírhatod, amit tudsz róla!
E-MAIL: yahzee@freemail.hu
Előre is köszi!
Y