Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecsának azzal a GM gyertyával is úgy szólt a gép ahogy kellett, észre nem vennéd,ha mondjuk Br9eg lenne benne... nekem 2010 március óta az volt benne,azzal vettem,sose dadogot,vagy köpte volna be,SEMMI baj nem volt vele kérem szépen
1:40es keverékkel ,ahogy a könyve is írta!
annyira tetszik az a leömlő...szép egyenes meg a 2 dob rajta... gondolkodom, hogy én is megcsináltatom, de akkor kéne még egy akra dob,az meg nem ócsó még nem próbáltuk rá a 400asom akráját,de remélem rámegy a 640esre. meg egy faridomot szeretnék. Csináltassak műanyagossal vagy akad Nálad valami? elszeretném tűntetni a "csepp" lámpát hátulról és ledet szeretnék. Mit alakítasz rajta? ha most nem,akkor majd 2 hét múlva számolj be róla személyesen
ezt is néztem igen, szép
Jaaa, az! Az még a régi pályagépem volt egy 1996-os Duke1-ből csináltam. A KTM Fesztiválon a németek a csodájára jártak amikor megjelentem a supermoto pályán a hűtőbordás hengerfejemmel a csilivili SMR-ek közt! Vicces volt!
Most egy 2002-es 625SC-ből van már ez a gép, de éppen átalakítási projekt van folyamatban. Majd ha kész lesz, teszek fel képet!
Alkonyat! A nadrág hányas? És mi az ára komplett?
hát de úgy néz ki mintha. ami az adatlapodon is van.... egy szééépség
Várjá', keversz valakivel. Nincs nekem semmi Factorym! Vagy?
Van egy sejtésem, hogy az enyémet nézegeted (vagy azt is). A helyzet az, hogy ezek -tudomásom szerint- gyárilag SM kerékkel jött ki.

Önindító van! :)
Jóvanna, mindjárt kimegyek és jól megvágom! Készülök Pestre 2 héten belül, fel is viszem Neked, legalább találkozunk végre személyesen!
Petya! Tegyél már fel 1-2 képet légyszi a csoda factory gépedről,mert wááá,nagyon gizda cseréljünk. kapsz helyette egy 400ast meg egy 640est..
telóknál van különbség tudtommal. egyik 43as szárral van míg az e már 48assal
Zoozee vagy aki tudja:
LC4 640 E-két van hirdetve pár motor, viszont sm szett van hozzá. Kérdésem: ezek gyárilag Enduro kerékkel vannak ugye? Bal oldali berúgókart látok rajta(bár jobban tetszene, ha jobb oldalt lenne) de van rajtuk önindító is?
Vagy mi a különbség az LC4 640 és LC4 640 E között? 2004-es évjáratról beszélek.
összetörték a kocsimat, jövő 7en utal a biztosító,vágjad azt a gumit és küldöm a zsét!
nekem van 400 lc4 és 640 lc4 is belefér mind a kettő. oda kell rá figyelni és nem széttuningolni aztán elmegy jó sokat
Ezt a 6eft-os üzemóra számlálót amit itt az apróban hirdetnek zsákszám használ valaki? Gagyi vagy jó cucc? Ránézésre pont olyan mint a régebbi KTM-es mérő.
Ha már ruha, nálam is akad valami:
KTM Phase 08 mez és nadrág egyben eladó 34eft-ért. Vadonatúj, bontatlan csomagolásban. Méret: mez L-es, nadrág M/32-es. 2 szett van!
hali, valóban megbizhatatlanok a ktm duke 2 tipusu motorok, sok panaszt hallottam róluk pl segédvázrepedés, és a blokkját sem dicsérik annyira
ezeket azért kérdezem mert vagy ilyet vennék vagy 640 lc4 et
elöreis köszi
próbáld több helyen pl..endurocross topikba is futtatni mert ott nagyon melegednek ráfele a csini motorosszerkókra ... bemásolhatod amit firkáltam árakat is hogy kb . mi a pálya......
Remélem..mert kellene a pénz.......
hát pont ezt a designt nem találtam szettbe mert nem ezévi ...de...
árak kb... így néznek ki az ilyen jobbfajta cuccoknál.... ....gatya 159-179 € polo 45-55 € kesztyű 39€

kb. 250-280 € lehet " teleárba" ...az kb.70 - 80.000 HUF

viszont bajság az az , hogy magamrahúztam és nagy az xl-es nekem
pedig amit mondtál itt rá árat az jó ilyenért...szerintem pikk pakk elnyomod....
Gecsa motorja most az enyém :)
Nálam meg pont a a BR8-as számút nem bírta az Yamaha pár éve. Mindig meghalt, igényelte a 9est, és ezzel az EVX-el ment a legjobban. A fordulatszámmal nincs probléma, mert ez 8000 alatt szintem meg se mozdul.
oké gyertyával aki akar kisérletezzen saját felelőségre, nekem a 8as vált be mert a 9est nem tudtam kiégetni és nem volt kedvem havonta gyertyát venni bele. De Gecsának volt itt 06os sx majd ő mondja a tutit
akkor nézd meg és szolj