gecsának azzal a GM gyertyával is úgy szólt a gép ahogy kellett, észre nem vennéd,ha mondjuk Br9eg lenne benne... nekem 2010 március óta az volt benne,azzal vettem,sose dadogot,vagy köpte volna be,SEMMI baj nem volt vele kérem szépen
1:40es keverékkel ,ahogy a könyve is írta!
annyira tetszik az a leömlő...szép egyenes meg a 2 dob rajta... gondolkodom, hogy én is megcsináltatom, de akkor kéne még egy akra dob,az meg nem ócsó még nem próbáltuk rá a 400asom akráját,de remélem rámegy a 640esre. meg egy faridomot szeretnék. Csináltassak műanyagossal vagy akad Nálad valami? elszeretném tűntetni a "csepp" lámpát hátulról és ledet szeretnék. Mit alakítasz rajta? ha most nem,akkor majd 2 hét múlva számolj be róla személyesen
Jaaa, az! Az még a régi pályagépem volt egy 1996-os Duke1-ből csináltam. A KTM Fesztiválon a németek a csodájára jártak amikor megjelentem a supermoto pályán a hűtőbordás hengerfejemmel a csilivili SMR-ek közt! Vicces volt!
Most egy 2002-es 625SC-ből van már ez a gép, de éppen átalakítási projekt van folyamatban. Majd ha kész lesz, teszek fel képet!
Zoozee vagy aki tudja:
LC4 640 E-két van hirdetve pár motor, viszont sm szett van hozzá. Kérdésem: ezek gyárilag Enduro kerékkel vannak ugye? Bal oldali berúgókart látok rajta(bár jobban tetszene, ha jobb oldalt lenne) de van rajtuk önindító is?
Vagy mi a különbség az LC4 640 és LC4 640 E között? 2004-es évjáratról beszélek.
Ezt a 6eft-os üzemóra számlálót amit itt az apróban hirdetnek zsákszám használ valaki? Gagyi vagy jó cucc? Ránézésre pont olyan mint a régebbi KTM-es mérő.
hali, valóban megbizhatatlanok a ktm duke 2 tipusu motorok, sok panaszt hallottam róluk pl segédvázrepedés, és a blokkját sem dicsérik annyira
ezeket azért kérdezem mert vagy ilyet vennék vagy 640 lc4 et
elöreis köszi
próbáld több helyen pl..endurocross topikba is futtatni mert ott nagyon melegednek ráfele a csini motorosszerkókra ... bemásolhatod amit firkáltam árakat is hogy kb . mi a pálya......
hát pont ezt a designt nem találtam szettbe mert nem ezévi ...de...
árak kb... így néznek ki az ilyen jobbfajta cuccoknál.... ....gatya 159-179 € polo 45-55 € kesztyű 39€
kb. 250-280 € lehet " teleárba" ...az kb.70 - 80.000 HUF
viszont bajság az az , hogy magamrahúztam és nagy az xl-es nekem
pedig amit mondtál itt rá árat az jó ilyenért...szerintem pikk pakk elnyomod....
Gecsa motorja most az enyém :)
Nálam meg pont a a BR8-as számút nem bírta az Yamaha pár éve. Mindig meghalt, igényelte a 9est, és ezzel az EVX-el ment a legjobban. A fordulatszámmal nincs probléma, mert ez 8000 alatt szintem meg se mozdul.
oké gyertyával aki akar kisérletezzen saját felelőségre, nekem a 8as vált be mert a 9est nem tudtam kiégetni és nem volt kedvem havonta gyertyát venni bele. De Gecsának volt itt 06os sx majd ő mondja a tutit
1:40es keverékkel ,ahogy a könyve is írta!