Jeeeee,Bence?
Szokott itt a pályámon edzeni Cserszegen,csak tavaly dobott itt egy durvát,én meg egy évet kihagytam a rendberakásával,de idén újrakezdjük.
Esztergom- Garázs szólsz majd ha ráérsz egy napig? átépíthetnénk vagy az is csak elég lenne hogy én vinném a kerekeket ebből,te kiszednéd abból meg a féket is aztán én összedobom...és akkor kapsz te is hátsó felniiit.
Köszi,a tied sem szar,nagyon jó kis motor...
Egyébként 2011 -es modellek,6 gangos mindegyik...
Zoozee,a karbis dolgot úgy gondoltam,hogy átküldhetnéd a fúvókaméreteket,a többit szerintem megoldom...
Hát ja mert ilyen már rég nincs nálunk...sőt a frisseket is elkapkodták mert jó áron voltak...
néha előbukkan innen onnan raktárakból régi is amit mondtam haverodnak , hogy valahol utazik 3 db még lehet megjön de nem tudni pontosan ....ígyhát azt nem ígérhettük..
lehet ezek azokból vannak
Hi!
Zoozee,beszéltél a cimborámmal(akitől Ronis vette a 300-ast),és említetted neki,hogy tudnál segíteni a 2011 300-hoz karbibeállítás ügyben...
Közben meglett a két új családtag...
Szokott itt a pályámon edzeni Cserszegen,csak tavaly dobott itt egy durvát,én meg egy évet kihagytam a rendberakásával,de idén újrakezdjük.
Egyébként 2011 -es modellek,6 gangos mindegyik...
Zoozee,a karbis dolgot úgy gondoltam,hogy átküldhetnéd a fúvókaméreteket,a többit szerintem megoldom...
néha előbukkan innen onnan raktárakból régi is amit mondtam haverodnak , hogy valahol utazik 3 db még lehet megjön de nem tudni pontosan ....ígyhát azt nem ígérhettük..
lehet ezek azokból vannak
Ezek 2010-esek,én észre sem vettem.
Nem mintha ez gond lenne.
Ilyenkor lesznek rémálmaim,irigykedek,bár remélem az enyém sem számít szarnak.:-)
GYÖNYÖRŰEK!
milyen újabb,az újabb idomosról,az már 2012 -es nem?
amúgy mi az újabbról beszéltünk...
Zoozee,beszéltél a cimborámmal(akitől Ronis vette a 300-ast),és említetted neki,hogy tudnál segíteni a 2011 300-hoz karbibeállítás ügyben...
Közben meglett a két új családtag...
de már letisztáztuk, hogy nem a kökény van a képen, különben már drótkefével kapartam volna le
http://youtu.be/kIl-C8ZFJmg