Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem, yamaha dt125 .
Nincs mese japánt kell venni!Ja hogy nekik nincs is kétütem endurójuk?Bocsi
Árban mindenképp olcsóbb a bowdenes, de viszont a hidro az kényelmesebb, nem nyúlik---nem kell utánállítani, tényleg ott fog ahol kell, karbantartás is csak annyi, hogy egy-két évente olajcsere, de az nem nagy valami.
...a 2 EXC-vel...
Nekem volt(van) 2 hidraulikus kuplungos meg egy bowdenes kuplungos KTM-em, a EXC-vel összesen nem mentem (fele)annyit mint a másikkal, azt' mégis mindkettőben megkotlott már a "csoda"kuplung...persze a bowden is elszakadt 1x, de 50+e km után ez asszem megbocsájtható azért
Hát mire én versenyszintet elérem, addigra meglesz az 525 vagy vmi jobb...
Most soksoksosksok gyakorláshoz kell ez a gép nekem...
Abban lehet igazad van hogy olcsóbb kicserélni egy bowdent mint felújítani egy hidraulikus kuplungot.De ezek a motorok versenygépek ahol igenis kell a jó kuplung és versenyen már kijön a hidrokuplung jó tulajdonsága.Ugye ott már kevésbé azt nézik mi mennyibe kerűl.És szerintem nem egy olyan könnyen romló dologról beszélünk szóval a KTM-en teljesen bevált!
Ár/élettartam/karbantartásigény viszonylatban a bowden verhetetlen...és sztem amúgy sem rosszabb semmivel sem mint a hidraulikus...persze én nem értek hozzá
ja igen ez a himbás dolog érdekes mert nálunk pár hónapja volt hogy szétesett egy öreg cr-nek a pályán(ez még a kora miatt beleférne) de hogy aznap szétesik egy pár éves hondának és utána szegény srácot a helikopternek kell elvinni. Sajnálom hogy nem fényképeztem le már tenném fel
Ezeknek mutathatsz te bármit.Idióta mind!Nem érdemes leállni velük vitázni úgyse változik a vélemény.De nem is kell hogy változzon.Mi divatmotorosok vagyunk és lenézünk mindenkit szerintük meg irigykedünk a japán minőségre Na most az ilyennel mit tudsz csinálni?Én azért be be írogatok had kapjanak egy kis ellentábort
Okés, én csak a véleményemet mondtam. De azért talán annyira nem szar a bowdenes...
powerball a megoldás amugy alkarra.
Meg az ilyen nagy japángép fanoknak fel kéne tenni olyan vidiket vagy képeket, amikor kiszakad a himba helyéről meg egyéb ilyen finomságokat, hogy jéé, nézzétek már, mi van a japán minőséggel? De szerintem akkor is csak a saját igazukat hajtanák. Nem jutna el az agyukig hogy ez bármelyikkel előfordulhat.
Hát persze, csak nevetni lehet az ilyeneken, még az alapvető intelligenciájuk sem túl magas, ahogy szoktam ilyeneket olvasgatni. Ha nem nekik van igazuk, egyből "takarodj már" meg ilyenek.
Én szeretek velük vitatkozni meg felbaszni az agyukat én úgyis csak nevetek rajtuk milyen majmok
Amúgy nagyon sok buta ember van, egyszerűen nem kell velük vitatkozni, felesleges.
Vagy ez a másik megoldás. Csak így télen azért elpuhul mindenki egy kicsit.
Nézzétek a kommenteket nem hisznek nekem
Hitetlen kutyák
Motorozni kéne többet és akkor minden jobban menne
Lehet venni ilyen alkarerősítőt, amit nyomkodni kell, az fasza, nekem is sokat kell kuplungozni, aztán amióta nyomkodok , azóta jobban bírom.
nem tudtok egy endurós kabátot valami értelmes áron?
xl-es érdekelne,nem túl győzikés színben ha lehet,szóval ne feltűnő hanem sártűrő legyen:-)
Németh Tamás 06303407360
kööösz
jajaja
Az én kezem is elfárad mocskosúl ha sokat kuplungolok.De ez azért van mert puhapöcs vagyok Viszont a bátyám 300EXC-én lévő Brembo hidrokuplungot olyan finoman lehet adagolni hogy az valami brutál.Egy újjal behúzom és szépen egy helyen fog még pár óra motorozás után is.A karom meg nem attól durran be hanem mert nem bírom a crosspályát
szerintem meg pont nem ugyanolyan húzni , olajost könnyebb, hiába hobby motorozom, mert van pár haver aki pro mx1 be megy OB-n és japánnal , és mentem a géppel, és nehezebb húzni, de mmind1, ez az én véleményem, szerintem jó az olajos, persze amíg nincs baj vele :) de még nem volt, remélem nem is lesz, de te döntesz úgyis, próbáld ki mindegyiket, így nehéz megmondani h mit vegyél
Mitas c10 c15? vélemények