nálunk 2ezerért gumiznak...igaz hogy 10perc...de már én is magamnak csinálom,lassan de sikerül...első alkalommal 80percet szenvedtem a hátsóval,de ma már kb fél óra alatt megvagyok 1-el!
youtubeon vannak videók,hogy csináld! én is úgy kezdtem!
ti otthon cserélitek a gumit? mert én is neki ugranék ha azt mondjátok, simon cseréltem már gumit meg hektárnyi biciklin, de ez azért mégsem olyan, mit mondtok neki ugorhatók?
A 16%-os adó pl. fateromnak is "jó", holott egyszerű gyógyszergyári melós, 3 műszakban, folyamatos üzemben mióta az eszemet tudom...szóval ezzel a példával pont mellényúltál szerintem
hát nemtudok ..de nekem még nem sikerült megfagynia ....bár elképzelhető hogy határeset a melegsége a féknek ha óvatosan megy vele az ember sokat áll és ráfolyik az olvadt cucc és megfagy ..de nemtudom ..most is pedig gyerekkel ölembe ordíttattam a motort a mínuszba és ment a hűtőventim is ..én nem tudom ennyire nem szoktam kihűteni a motoromat...akkor itthon maradok
vagyis mi a kérdés.?
én szoktam ellenőrozni ha erre gondolsz, van itthon minden féle méretü kűllö kulcsom ha lötyög utána huzok, persze csak érzéssel.
youtubeon vannak videók,hogy csináld! én is úgy kezdtem!
Tartom, kinek van még befagyva a féke, hova irányítsam?!?!?
mint megoldás lehetséges , de én kizárnám...
még arra gondolok hogy esetleg pár századdal szorosabbra illesztik a munkahengerbe a dugattyut,
de ne olyat hogy hordjon magával elektromos fék elő melegitöt..