Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a szomszédba járok gumizni, de csak azért mert egy isteni 32 éves elhanyagolt anyuka lakik ott...
mit akarsz hozzá nyulni a kűllökhöz.?

vagyis mi a kérdés.?

én szoktam ellenőrozni ha erre gondolsz, van itthon minden féle méretü kűllö kulcsom ha lötyög utána huzok, persze csak érzéssel.
küllőkhöz gondolom senki sem mer hozzányúlni? vagy rosszul gondolom?
áhh rájöttem
mit irjak be: tire .... micsoda vagy mit?
nálunk 2ezerért gumiznak...igaz hogy 10perc...de már én is magamnak csinálom,lassan de sikerül...első alkalommal 80percet szenvedtem a hátsóval,de ma már kb fél óra alatt megvagyok 1-el!
youtubeon vannak videók,hogy csináld! én is úgy kezdtem!
ti otthon cserélitek a gumit? mert én is neki ugranék ha azt mondjátok, simon cseréltem már gumit meg hektárnyi biciklin, de ez azért mégsem olyan, mit mondtok neki ugorhatók?
ok, köszi, fogok szólni ha aktuális lesz, pénz kérdése
Ha még mindig érdekelj, írj emailt - én tudok neked hozatni...
túl vagyok rajta
ezt a divatmagazin topikban kérdezd meg, Endurocross.
Üdv! Érdeklődnék, hogy hol lehet venni ilyen szettet? Ebay-hez nem nagyon értek. alpinestar charger punk orange
na jahh a csávo is majdnem behugyozott töle hogy semmi hátso fék nem volt, és első se nagyon, mondjuk nem a röhögéstöl..
Na ettől én is majdnem behugyoztam!
Tartom, kinek van még befagyva a féke, hova irányítsam?!?!?
A 16%-os adó pl. fateromnak is "jó", holott egyszerű gyógyszergyári melós, 3 műszakban, folyamatos üzemben mióta az eszemet tudom...szóval ezzel a példával pont mellényúltál szerintem
Ááá,vizes az olaj,hidd el
Nem tanálom De ilyent tanátam,mondjuk a bergen meg nem vót hideg
hát nemtudok ..de nekem még nem sikerült megfagynia ....bár elképzelhető hogy határeset a melegsége a féknek ha óvatosan megy vele az ember sokat áll és ráfolyik az olvadt cucc és megfagy ..de nemtudom ..most is pedig gyerekkel ölembe ordíttattam a motort a mínuszba és ment a hűtőventim is ..én nem tudom ennyire nem szoktam kihűteni a motoromat...akkor itthon maradok
szeva. ezt a választ már vártam valakitöl..
de hogy lenne vizes a fékolaj egy zsir new KTM-ben?

mint megoldás lehetséges , de én kizárnám...

még arra gondolok hogy esetleg pár századdal szorosabbra illesztik a munkahengerbe a dugattyut,
Ne a bokádat. A fagyott munkahengerre irányítsd a sugarat! Vagy vizeljétek le.... Minél többen. Kiolvad és megjavul.
zééé , akkor mondj egy értékelhető választ a problémára...

de ne olyat hogy hordjon magával elektromos fék elő melegitöt..