Aztat hallottam, elmegy annyit simán Mondjuk, belét olyannak ,annyi óra után, még nem láttam Csinálni kéne ilyen ennyi óra van már benne, azt szétszedni,gazda előtt ,szétméregetve mennyire kopott A-Z-ig mindene,azt akkó tunnánk,mi a pálya.Addig csak
zoozee egy 300exc-ben soknak mondható 160üzemóra? oké hogy ti az 525ön még 200-nál meg se bontjátok...de 2T 300? 2008as a motor!
5600km... ha kiszámolom elég lightos helyen mehettek vele ha 35km/h átlagseb. jön ki...vagy pont az a szopós féle amit ti is szerettek...
Na megkaptad?Ja az előző tulaj 2T-t használt.Valami keményebb szerrel az is lejön!De látod mondtam hogy nagyon szép állapot Használd egészséggel Boldog Újévet minden motorosnak
megjött a cucc jó lesz,de bazz még ez is szűk... a régi 32-es foxom olyan fasza,ez 34-es és nincs olyan bő..na majd kinyúlik
1-2 kétütemre visszavezethető olajpöttyöcske van rajta,de kit érdekel
am azt hittem,hogy ezt te megboltoltad ócsóban és ezt fogom kapni,de a tied az ahhoz képest új! szóval fasza! köszi!
Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
ez még javítható pikk pakk...
inkább a gyerek gerince nem javítható..motor le van szarva ha a váz szakadt volna is mert lehet venni másikat ,,,de ilyennel nagy sérülést lehet beszedni...
szerencsés volt a srác ...
ennyi erővel jó ha van egy tartalék motor , amiket én már hallottam, max a műanyag idomok "törhetetlenek". az a baj ezekkel, hogy nem igazán javíthatóak az ilyen típusú hibák.
ha jó volt a gazdája nem sok..dugót lehet kéne bele tenni sőt..de szerintem ha normális gazdi volt akkor olyankor még patika a gép..
5600km... ha kiszámolom elég lightos helyen mehettek vele ha 35km/h átlagseb. jön ki...vagy pont az a szopós féle amit ti is szerettek...
egyszerűen gyönyörű!
1-2 kétütemre visszavezethető olajpöttyöcske van rajta,de kit érdekel
am azt hittem,hogy ezt te megboltoltad ócsóban és ezt fogom kapni,de a tied az ahhoz képest új! szóval fasza! köszi!
Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
inkább a gyerek gerince nem javítható..motor le van szarva ha a váz szakadt volna is mert lehet venni másikat ,,,de ilyennel nagy sérülést lehet beszedni...
szerencsés volt a srác ...