Szóval akkó,látvány projekt Rá se ránts elsőre minden ritkán sikerül,a teszt meg kell,még faszának mondhatónál is.NAde kinek beszílek pont, megint akinek nem kéne Cseríjjünk a ktm-re ha még megvan,van egy babettám azt sítalpalhatod.Eszmei értéke felbecsülhetetlen,me első "nagymotorom" volt utcára
per pill mobilon tudnánk ha sürgős ..mert pont azzal kínlódok most....összeakadt a letöltésemmel ha mindkettőt egyszerre kapcsolom be vége van ..és most úgymaradt...gondolom egy portra akarnak rámenni..meg az agyamra...
a kis ivű kanyarodással voltak bajok, valoban kell rá 1, vagy 2 ilyen fém vezető penge az aljára, és a szilentblokkot is bele kéne épiteni...
mondjuk azzal voltak a legnagyobb bajok hogy az utcánk ilyen muglis murva, tul kicsi ho és folyton elakadt a kövekben, alig akart csuszni, fűves rét kéne, és erős talp.
megfelelő erősségü talpat ami birja le kéne gyártatni surf guru Kucséber mesterrel itt fűzfön, de azt meg egy eredeti snowXcycle alapján kéne, de az meg kinek van.?
igen igy van,
Saso és csapata is tehet rola hogy ez a sport ennyire a béka segge alá kerűlt, csak sodrodnak az árral, és besőprik a lovét amit tudnak...
De mi legyen az a szerveződés? Mit csináljunk először? Mikor? Azért ide olyan bevállalós vezetők kellenének akik nem bánják ha börtönbe zárják őket, esetleg a tüntetés első sorában kilövik szemét, megnyomorítják... Mivel Kedves is Hazánkban értelmes tárgyalások útján nem megy semmi, mindig van olyan papír amit nem tudsz elintézni, van olyan törvény ami tiltja az egészet, ha nincs hoznak!
De ilyenkor mindenkinek más dolga van, "nekem még gyerekeim vannak akiket föl kell nevelni", "nekem lesznek, ezért nem vállalom", "én meg öreg vagyok, nekem mindegy".
Nem tudom pl. a 16%-os adó ezek szerint ennyi embernek jó? Vagy csak én vagyok olyan balek aki ezen bukik? 300e fölött pedig jól járnak? "Kedves" vezetőink 40e Ft-tól kezdődően többet kapnak? És a hírekben éppen most mondták hogy "a 16%-kal mindenki jól jár"?!?
Sajnos akkor nekünk is el kell(ene) viselnünk egymást, ha a másik valami olyat csinál (no nem zsebreteszi amit elsikít, vagy hasonló) ami szúrja a szemünket (esetleg olyat mond/tesz amivel nem értünk egyet, de nem tartozik a témához) meg se említsük, nyeljünk egyet és tovább...
Tőlem csináljuk! Voltam én a MNV ZRT-nél is tüntetni mikor privatizálni akarták a vízszolgáltatókat! Erről tudott valaki? És mit tett? Mert nem sokan voltak civilek...
nekem, neked, nekűnk nem csak annyi kellene hogy a jogunk legyen hogy 4 évente ikszelűnk egy szaros papirra, és várjuk a csodát a politikustol.
nincs társadalmi nyomás egy rossz döntés után.
bármit meghozhatnak a fejed-fejünk felett, legyen az állami tulajdonu földek elkotyavetyélése, vagy egy 5 szörösére emelt tandij, az emberek ,még akiket első körben érint azok is benyelik csontig...
Tök nagy példa hogy a mangalicát meg a szürkemarhát az EU nem támogatja a gazdáknak.Pedig nagyon egészséges termékek készülnek belőlük és az állatok ellenállnak rengeteg betegségnek.Együk inkább a szarrátápozott disznó meg marhahúst mert az olcsó
én mindíg mondtam ....meg kellett volna ennek az országnak tudni állni a saját lábán...ha igazán jól gazdálkodunk ....(az eu leépített mindent itt hozzáteszem tervszerűen a jó dolgokat el is vitték...beszántatták a parasztokkal a földeket szőlőket stb...adtak nekik ezért pénzt most meg parlagfüves minden ezért büntetnek és közbe vetetik velünk a sok szar génmanipulált zöldséget stb.-t...mikor ez mind volt a magyarnak nem is akármilyen...még az oroszoknak is jutott...
ha azért lettek volna megszorítások hogy stabilizálódjunk becsülettel és saját néphadsereget tápláljunk ha kell ki tudjunk zavarni mindenkit az országból ha nem tetszik és az önellátás szisztémákat felfejlesszük tökélyre szerintem jobban esett volna a lemondás...mint így...hogy csak a lemondás van...
hát már ez se lenne ilyen eccerű mert jönne a naturha2000 meg ehhez hasonló sok okos is oktalankodni...sötétzöldek stb...
de dióhéjban.... a motorsportszövetség enduró szakosztálya és vezetősége is tehet arról, hogy a mai enduróversenyek kiszorultak a terepről egy vidéki aszfaltos körforgalomba....
Ez igy van itt nálunk veszprémbe natura 2000 van a lőtér egy részén és láss csodát minden évben van lövészet de más semmi, se rally, se semmi. A vadászok meg a azt féltik hogy határtalan kabzsiságukat ne lássa senki illetve a fa lopásukat se zavarják mivel a fakitermelőkkel lebratyizna és kifosszák és ellopják az erdöt hivatalossán. Mivel javitunk gépeket a fakitermelöknek és ők mesélik hogy van ez 10m3 fát kitermel 5m3 lejelent az erdészetnek többit felezik a kerületi erdésszel-vadászal.
Hatás-ellenhatás? Persze, meg a mi hibánk...de amikor elmész szavazni, akkor mindig arra szavazol, aki a nagyobbat ígéri. Aztán meg hőbörögsz, hogy nem ezt ígértétek. És mivel tudsz hatni rájuk, ha nem teljesítették a beígért dolgokat? Morogsz egy kicsit, aztán 4 év múlva kibaszol vele. Másra adod a voksod...
Szerintem ez jó ötletek! Naívan azt gondolnám ez már jó indító gondolat...de ezek szerint nem.
Ha jól érzem, akkor akik "ott" vannak egyetlen egy érdek vezérli őket a közvetlen profit és pénz, azaz amíg ezt fel nem tud mutatni az enduró szövetség addig le van sz@rva. Fogadni merek, ha sok tízmilliókkal állítanánk oda valamelyik erdő zrt-hez, hogy itt a zsé meg adnánk az útvonalat, hogy itt akarunk egy enduro versenyt rendezni...engedélyeznék, meg se néznék az útvonalat...
mondjuk azzal voltak a legnagyobb bajok hogy az utcánk ilyen muglis murva, tul kicsi ho és folyton elakadt a kövekben, alig akart csuszni, fűves rét kéne, és erős talp.
megfelelő erősségü talpat ami birja le kéne gyártatni surf guru Kucséber mesterrel itt fűzfön, de azt meg egy eredeti snowXcycle alapján kéne, de az meg kinek van.?
sok a ha benne...
igen igy van,
Saso és csapata is tehet rola hogy ez a sport ennyire a béka segge alá kerűlt, csak sodrodnak az árral, és besőprik a lovét amit tudnak...
De ilyenkor mindenkinek más dolga van, "nekem még gyerekeim vannak akiket föl kell nevelni", "nekem lesznek, ezért nem vállalom", "én meg öreg vagyok, nekem mindegy".
Nem tudom pl. a 16%-os adó ezek szerint ennyi embernek jó? Vagy csak én vagyok olyan balek aki ezen bukik? 300e fölött pedig jól járnak? "Kedves" vezetőink 40e Ft-tól kezdődően többet kapnak? És a hírekben éppen most mondták hogy "a 16%-kal mindenki jól jár"?!?
Sajnos akkor nekünk is el kell(ene) viselnünk egymást, ha a másik valami olyat csinál (no nem zsebreteszi amit elsikít, vagy hasonló) ami szúrja a szemünket (esetleg olyat mond/tesz amivel nem értünk egyet, de nem tartozik a témához) meg se említsük, nyeljünk egyet és tovább...
Tőlem csináljuk! Voltam én a MNV ZRT-nél is tüntetni mikor privatizálni akarták a vízszolgáltatókat! Erről tudott valaki? És mit tett? Mert nem sokan voltak civilek...
nekem, neked, nekűnk nem csak annyi kellene hogy a jogunk legyen hogy 4 évente ikszelűnk egy szaros papirra, és várjuk a csodát a politikustol.
nincs társadalmi nyomás egy rossz döntés után.
bármit meghozhatnak a fejed-fejünk felett, legyen az állami tulajdonu földek elkotyavetyélése, vagy egy 5 szörösére emelt tandij, az emberek ,még akiket első körben érint azok is benyelik csontig...
ez a baj....
leteszteltem az utcában az elöl sitalpas verziot, és cirka 15 perc alat széttőrtem a deszkát nem birta a kiképzést,
valoszinű komolyabb cucc kell oda.
amugymeg az előzö témához annyi itt ez a weblap, szerintem bőven jo a szerveződéshez.
ha azért lettek volna megszorítások hogy stabilizálódjunk becsülettel és saját néphadsereget tápláljunk ha kell ki tudjunk zavarni mindenkit az országból ha nem tetszik és az önellátás szisztémákat felfejlesszük tökélyre szerintem jobban esett volna a lemondás...mint így...hogy csak a lemondás van...
de dióhéjban.... a motorsportszövetség enduró szakosztálya és vezetősége is tehet arról, hogy a mai enduróversenyek kiszorultak a terepről egy vidéki aszfaltos körforgalomba....
Ha jól érzem, akkor akik "ott" vannak egyetlen egy érdek vezérli őket a közvetlen profit és pénz, azaz amíg ezt fel nem tud mutatni az enduró szövetség addig le van sz@rva. Fogadni merek, ha sok tízmilliókkal állítanánk oda valamelyik erdő zrt-hez, hogy itt a zsé meg adnánk az útvonalat, hogy itt akarunk egy enduro versenyt rendezni...engedélyeznék, meg se néznék az útvonalat...