Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zééé megmondja hirtelen...
Sziasztok.
Nem tudtok egy olyan oldalt adni ahol KTM sx 250 alvázszám megadása alapján kihozná hogy pontosan hányas évjáratú a motor?

Végül is holnap felhívom a KTM eseket és azok megmondják csak most kellene hirtelen ..
ok
Nekem az tökéletes,majd január elején kereslek.
Ok,köszi.Nekem is április 20-at írtak.Írok itthon a többi KTM kereskedőnek is ,de januárig már szerintem ők sem foglalkoznak vele.
héjj bélám van neked skype-od? mert nekem nem sikerül bejelentkeznem ma ..
na van ...de csak január 15 . kor
Halle! Igen sikerült 450 06-os.
ok
na ..asszem van nálunk most is de biztosat én már nem tudok neked mondani csak januárban...ha addig nincs szóljál rám...

viszont rendelni lehet de csak 04.20 tól van...
hát megnézem a miénkbe várjál..
Tudom,de gondolom egy helyről rendelik a gyári alkatrészeket.Ez meg szerintem nem olyan alkatrész ami egy kereskedésben csak úgy van elfekvőben.Ezért is próbálkozok itt,hátha van valakinek egy bontott karburátora.
Nem csak egy KTM bolt van
Ott próbáltam,de sajnos csak április közepétől lesz rendelhető.
20 € az új membrán a KTM boltba....az kb.5500 HUF
Sziasztok!
Nem tud valaki egy új,vagy használt (de jó állapotú) gyorsító pumpa membránt,keihin FCR39-es karburátorba?2002-es exc 400-on van, cikkszáma 590.31.057.000. .
köszi a gyors választ!
Itt náluk találsz olyan szettet.Ami a bátyámén van 36ezer de van másmilyen is.Zoozee val beszélj lehet ő olcsóbban is tud.
http://ktm-ocsa.hu/index.php?p...
szia bugic! láttam az adatlapodon a 300exc-t olyan vagy hasonló matricaszettet hol lehet kapni? nem találok sehol normálisat..
Azzaz Vagyis egy Japcsi autógyár osztrák motormárkát szponzorál
ez egy Nissan Factory.?
Jóreggelt sziasztok
így könnyü