lehetne itt is rendet rakni, minden ember tudná a maga területén mire mi a megoldás, milyen irányba kellene terelni a dolgokat, csak éppen az akarat hiányzik....
és most itt nem a szaros politikusi, meg vezetői akaratrol beszélek...
a nép akaratrol, hogy le van a magyar szadálva agyilag, bármit le lehet már nyeletni a torkukon az embereknek, sajnos
jelenleg nincs olyan dolog amire a magyar ember megmozdulna, és kimenne az utcára, érvényesiteni az akaratát.
mindenki csak a saját kis problémáját nézi, engem hagyjatok ezzel, én nem érek rá ilyen hűlyeségekre, nincs rá időm ,pénzt kell keresnem, ésatöbbi, és stb....
uraim...
igy nem kell csodálkozni azon ha pár éven egy évtizeden belűl csak másodlagos állampolgárok leszünk a saját országunkban,
mint ahogy a palesztinok lettek az ő országukban...
lehet azért itthon ezzel a szakmával jobban is keresni hidd el, csomó olyan embert ismerek, apámon keresztül akik elég jól megvannak a villes szakmában, szóval aki keres az talál
nahátakkor
csináljunk egy klubbot, hogy a KTM forumosok rendbevágják az országot névvel
szétmotorozunk minden politikust, megkapartatunk rajtuk meg minden
egyrészt megértem azt, aki kimegy dolgozni, azért van némi különbség a fizetések között, én csak a saját szakmámból indulok ki, itthon bruttó 200-250ezer, külföldön meg akár milla vagy afelett.
Másrészt igazad van ronis, hogy tényleg az emberek pénzén kitanulnak egy szakmát utána meg beintenek, akkor fizesék ki a tandíjukat ha külföldre mennek. De én ha ki is fogok menni, az csak tanulás céljából max egy fél év vagy év, utána itthon kéne a tudást kamatoztatni. De először rendet kéne vágni itthon, kipaterolni a zsidrákokat, aztán a többi.
sajnos ha komolyan beszélünk a témárol akkor részben egyet értek veled, részben nem.
megértem azokat akik sajnos egyre többen a boldogulás reményében elmennek kűlföldre dolgozni, aztán van akinek bejön a dolog nagy része meg haza kullog egy idő után....
az érem másik oldala hogy ez a sok agyon iskolázott fiatal mind itt tanult, sok éven keresztűl jobbnál jobb szakembernek,a mi az ország pénzén, hogy utána egy kűlföldi országot gazdagitson a tudásával...
na ez az igazi lopás...
és ebben bent van az is hogy soknak a mai internetes webes világban, olyan szakmája van amit gyakorlatilag akár kuala lumpurban is végezhetne, vagy itt magyarországon, mert a munkát és az eredményt egy kattintással el lehet kűldeni.
Dehogyis msc, az csak Bp.-n van, hanem csak annyi hogy mivel szeretnél jobban foglalkozni. Az hogy nem rajtunk múlik csak annyit tesz, hogy a tanárnak milyen kedve van, de majd megtudod .
na jó akkor itthon tanulok külföldön dolgozok de azért hétvégente hazajővők megnézni h minden rendeben van-e az úgy jó?
éééééés viszek magammal pár nőt
Menjetek csak Az okos kimegy tanulni,hogy itthon pízes lehessen A píztelen meg kimegy pízt keresni,azt élete sincs,me minden olyan drága Na,ez a nem mindegy ,de
és most itt nem a szaros politikusi, meg vezetői akaratrol beszélek...
a nép akaratrol, hogy le van a magyar szadálva agyilag, bármit le lehet már nyeletni a torkukon az embereknek, sajnos
jelenleg nincs olyan dolog amire a magyar ember megmozdulna, és kimenne az utcára, érvényesiteni az akaratát.
mindenki csak a saját kis problémáját nézi, engem hagyjatok ezzel, én nem érek rá ilyen hűlyeségekre, nincs rá időm ,pénzt kell keresnem, ésatöbbi, és stb....
uraim...
igy nem kell csodálkozni azon ha pár éven egy évtizeden belűl csak másodlagos állampolgárok leszünk a saját országunkban,
mint ahogy a palesztinok lettek az ő országukban...