Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,mostakkó ez mikori évjárat?
Néztem anno én is azt a 250 sxf-et a neten, sőt még most is fenn van. Mért mi baja volt még hogy még mindig nincs kész?
Az a baj hogy kb 10-et hirdetnek hibátlannak abból 9 szar. Akkor amit rossznak hirdetnek attól mit várjon az ember .?
A CRF-em példáját meg úgyis ismered. Az is olcsó volt .
értem! volt fent egy vezérműtengely hibás sxf 250 még valamikor augusztusban 444000-ért... állítólag 100eFt-os hibával...érdekes..még 550ért is jó lehetett volna a tulajnak,de inkább eladták...most itt van Debrecenben azóta is csinálgatják ahogy van rá pénz...mert nem véletlen kell benne veztengelyt cserélni...
kösz a dicséretet...egyenlőre nem tudom élvezni,pályára nem jutottam még el vele...
Ja és gratula az új géphez, tetszik nekem is.
Konkrét infókat nem tudok róla mert élőben nem láttam. Ezeket csak a képen láttam. Pápán volt ugye múltkor eladó 550 000Ft-ért. Nekem is felkeltette az érdeklődésemet még az az ár. Gyorsan utána is néztem és nemvolt túl megnyugtató az eladó. Tudták ők hogy ezt gyorsan el kell olcsón passzolni. Ha jó lenne megcsinálták volna szerintem mert van egy motoroszervizük. Egyébként Pápán nagyon sokan foglalkoznak motorbehordással olaszból. Tuti ez is onnan való.
Amire ebből szép és jó motort csinálsz addigra már egy 2009-es újszerűt is vehetnél.
ha lenne gógyija akkor nem sokból megtudja csinálni 07nek vagy 08nak... csak szét kéne nézni hozzá a neten...de így is lesz olyan madár valaki hogy megvegye...
tudsz valamit a blokkjáról is? miért igényel még foglalkozást?
Már hirdetik is ezt a "csodamotort" csak 550 helyett 670ért. De persze az állapotán semmi sem változott. Nagyrésze még mindig a régi sx modellből való(hátsó teló+kerekek+...).
Csak sajnálni tudom a srácot hogy így behúzták.

http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Szép vas nagyon Illeni fog hozzá a ruha
mostmár nem titok... eddig itt dorogon se tudta csak 2 ember,mindenki aggódott,hogy mikor lesz már motorom... lett...
Na látod látod kicsi a világ de legalább megtudtam hogy yamid lett Amúgy tényleg fasza a cross cucc.Sajnálom is eladni de nekem felesleges
áhh gecc... ha ezt tudom akkor ki is használtam volna ...
szerda van.. csüt.. péntek jan1. ünnep...akkr már csak hétfőn jön meg...
várom
Áááá,abba 8 gyűrűset teszek ,olyat amilyen a madarak lábán van Van,hogy csak beszórok egy marokkal
Amúgy szeva gecsa küldöm a crossmezt gatyával Holnap feldobom postára ma már nem lesz időm
Elvileg egy gyűrűsnek kellene lennie, nekem van gyári javítási manualom, igaz az 2004-től 06-os modellig, abban azt írják, hogy 2005-től szerelik 2 gyűrűvel a dugókat a 2T modellekben.
de a hüvelyezett motorokba is 2 gyűrűst tesznek...
Valószínü exc dugót raktak bele ami teljesen jó
nem feltétlenül... de általában nikasilos hengerhez 1gyűrűs dugó van sztem... de nekem is a WR 250be 2gyűrűst küldtek... bár van egy ismerősöm aki a 2002es sx250-ébe direkt tett 2gyűrűs EXc dugót!
lökj egy képet az új gépről had vegyük szemre
Sziasztok.
Tegnap vásároltam egy 2003 as évjáratú KTM SX 250-est.
A rezó leszerelése után amikor belenéztem a hengerbe,és megláttam a dugót 2 gyűrűt láttam rajta..
Nem egy gyűrűs dugónak kellene benne lenni?

Válaszaitokat várom..
nem bírsz alukálni ?
Ha má ilyen kérdésekkel kezded akkor felejtős Jó indulatból mondom
Helo!
Azt szeretném megkérdezni, h mi a véleményetek egy KTM EXC 300(1999-es)-ről. Mennyire szervízigényes, mennyibe kerül hozzá az alkatrész, gyakori gondok, mire figyeljek vásárláskor stb.? Meg h mennyire jól lehet vele motorozni terepen, milyen erős stb.?
Előre is köszi!
fa kötésű alátét+2db csavar
jóestét!
Kormánymagasítót keresek 450 exc-hez.
Üdv Urak!

Keresek Radiális főfékhengert (lehetőleg brembot)

akinek van kérem jelezze

joci232@hotmail.com

Köszönöm!
A rugó csak visszanyomja a kart ennyi a jelentősége.Nem lötyög annyira.De fogsz egy fúrógépet azt fúrsz neki lukat és ennyi