Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek lenne egy felesleges fehér, esetleg fekete KTM első sárvédője baráti áron?
és egyéb helyesírási problémák miatt is elnézést
kezdtük bocsánat
hádzsime
erre csak enyit tudok mondani
mikor voltam geudoun vagy mi a tökömen ezzel keztük a harcot
én az öklömmel védem a testem alsó felét
Nálam az alap a zokni
térdvédő az alap nálam nem tudom ti hogy vagytok vele...
testetek alsót felét valamivel véditek?
csizma alap, de mondjuk vannak protektornadrágok meg térdvédők, ilyesmikre gondolok
köszönöm szépen
az hogy a magyar faszkalap mit ír rá ..mibe szeretné eladni ne kelljen vele foglakoznunk ...történetesen most nem túl nagy a baj..de fordítottak már rosszabbat is,...

szóval legyen irányadó egy terméknél , hogy mit ír rá a gyártó...
és ott ásványi hidraulika olaj van írva..
ez jó a magurába és háromra elég biztos...
a motorex szimpatikusabb
sztem enyi elég volt a olaj témából mára
kösz mindenkinek
azért mondom,hogy a flakon legyen ugyan ez és akkor tuti jót vesz! zoozee nekem is ezt mutatta,vagy a magura ami drágább és kevesebb mennyiség..
a lényeg h ásványi legyen nem?
A fékolajra rá lenne írva hogy DOT 4 vagy 5 vagy 5.1 vagy mittudomén még milyen van.Ezen nincs feltüntetve szóval csak jó lehet
itt is úgy írja hogy fékolaj... tök mindegy mit ír, itt ebben az esetben ha ezt a flakont veszi meg akkor azt jelenti,hogy a belevaló cuccot vette meg! szerintem! de mindjárt kimegyek lefotozom azért is az én Bosch-omat hátha még jobban elbizonytalanodik ez a gtgt fiú!
áhhá
Hiadrulikus Jóóó
Pont elmagyarázták neked hogy ne tegyél bele fékolajat Akkor miért a fékolajat nézegeted?Hiadrulikus kuplunghoz keress ásványi olajat
jájá genau
menyi kö beléje?
ha ezt találtad akkor ez a bele való!
az nem jó ha nehéz szeretem ha könyen járnak a dolgok
motorex ásványi fékolajat találtam, az jó-é? , de csak 100ml-es kiszerelésben, az elég-e? mennyi kell bele ?
jó most elárulom... bár nincs karácsony...ami még működik benne bár kicsit nehezebb vele a kuplung de nem basz szét semmit se az ATF olaj...
és azt meg egy litert kapsz 1500-ért jó helyen nem is akármilyet...és van olyan ló itt amibe benne van évek óta..
kicsit nehezebb vele a kuplung..talán ezért nem erőltetném..