az hogy a magyar faszkalap mit ír rá ..mibe szeretné eladni ne kelljen vele foglakoznunk ...történetesen most nem túl nagy a baj..de fordítottak már rosszabbat is,...
szóval legyen irányadó egy terméknél , hogy mit ír rá a gyártó...
és ott ásványi hidraulika olaj van írva..
ez jó a magurába és háromra elég biztos...
itt is úgy írja hogy fékolaj... tök mindegy mit ír, itt ebben az esetben ha ezt a flakont veszi meg akkor azt jelenti,hogy a belevaló cuccot vette meg! szerintem! de mindjárt kimegyek lefotozom azért is az én Bosch-omat hátha még jobban elbizonytalanodik ez a gtgt fiú!
az nem jó ha nehéz szeretem ha könyen járnak a dolgok
motorex ásványi fékolajat találtam, az jó-é? , de csak 100ml-es kiszerelésben, az elég-e? mennyi kell bele ?
jó most elárulom... bár nincs karácsony...ami még működik benne bár kicsit nehezebb vele a kuplung de nem basz szét semmit se az ATF olaj...
és azt meg egy litert kapsz 1500-ért jó helyen nem is akármilyet...és van olyan ló itt amibe benne van évek óta..
kicsit nehezebb vele a kuplung..talán ezért nem erőltetném..
erre csak enyit tudok mondani
mikor voltam geudoun vagy mi a tökömen ezzel keztük a harcot
csizma alap, de mondjuk vannak protektornadrágok meg térdvédők, ilyesmikre gondolok
szóval legyen irányadó egy terméknél , hogy mit ír rá a gyártó...
és ott ásványi hidraulika olaj van írva..
ez jó a magurába és háromra elég biztos...
sztem enyi elég volt a olaj témából mára
kösz mindenkinek
menyi kö beléje?
motorex ásványi fékolajat találtam, az jó-é? , de csak 100ml-es kiszerelésben, az elég-e? mennyi kell bele ?
és azt meg egy litert kapsz 1500-ért jó helyen nem is akármilyet...és van olyan ló itt amibe benne van évek óta..
kicsit nehezebb vele a kuplung..talán ezért nem erőltetném..