Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dani, én itt dolgozok egyik bringás nagykerben, ha kell ilyen olaj akkor szólj, bejössz s elmegyünk veszünk.
ahh bocs egy más netes képet néztem
neked csak csavarral van rögzítve ha jól latom
elég az?
ásványi fékolaj az jó akkor?
gondolom
ronis!
én is felraktam a gumit pont olyan mint a tied
csak az a baj hogy most nálunk kb 15 fok van
azt a spanifert csak simán áthúztad az ülés alatt?
Én a KTM-ben vettem nem motorex ásványi olajat a kuplungba.Tök Noname a flakon de a szerelő csávó ezt nyomta a kezembe és mondta hogy ajándék Persze otthagytam 150ezret
Én itt a gyárban (volt Csepel Művek) körbejártam anno a bringa nagykereket (akad "néhány") és vagy nem volt nekik egyáltalán ilyen olajuk, vagy nem voltak hajlandóak eladni (mivel nem vagyok viszonteladó) vagy drágább lett volna mintha a KTM-ben megveszem a Motorex-et...
jó sztori!
Az. Belementem a teherautók speciál részébe ökörködni, 2-szer végig is mentem 3. nyélgáz környékén, utána elkaptam egy keresztárkot amiben eltűnt az első kerék. Leszálltam a motorról, de annyira csúszott az autók által kikoptatott talaj meg a crosscsizma talpa, mint a jég, és ahogy cibáltam ki a gépet beleborultam mindenestől, csak a kormánycsutka meredt ki a vízből. A képen épp emelném ki a mocit (bár ha csúszik a talpad, ez nem is olyan egyszerű) amikor már jön a segítség. Itt véget ért aznapra a verseny. Utána lett csontra felújítva.......
Kínait? Feltenni? Vagy egy kínai csajt, de azt meg inkább húzd fel...
A kínait nem merem feltenni,ugyan abba mi kellhet? Lehet elég a víz is
Én már használom rég. Ugyanolyan jó...
igen ezt mondta Debrecenben az egyik bicajos boltos srác! mert a webshopjukban hirdettek motorex olajat,mikor felhívtam mondta,hogy most az nincs,de ő is ezt a shimanos olajat mondta...de attól óckodtam! de ezek után azt is lehet tesztelni!
Vegyél bringás boltba Shimano olajat. Ugyanaz, csak decire adják, és sokkal olcsóbb...
emlékszel! én is ilyennel zaklattam a fórumot! ktm boltba csak a magura volt 3400Ft-ért 75ml, féltem,hogy kevés lesz... és nem vettem meg,VISZONT ami már anno haver exc-jén bevállt egy BOSCH ásványi fékfolyadék! igen az! 0,5L kiszerlésben került valami 1700Ft-ba, nagy aggódva ,de BELETETTEM! rajtatok kívül is sokan azt mondták,hogy csak motorex,vagy a magura! de nekem a szemem előtt volt haver exc.je és tudom hogy most is az van benne,semmi gond vele! BELETETTEM! és működik,KOPPKOPPKOPP!
nem mondom senkinek,hogy most akkor vegyen olyat és csinálja azzal,de te is azt mondtad,hogy próbálkoztatok már sok mindennel,és csak elbaszta a karmantyút... eddig ez nem mutatja jelét sem,pedig már első perctől el kellett volna baszódnia...szerintem
Este megnézi és mondom,kösz , volt már ilyennel dolgod
szia
Szasz tezsvírem
Jaja,ésszel
hát ebbe direkt van a két általam említett cégnek ide való olaja ...
áááá fékolaj eszmbe se jutott, köszi a választ valami értéket vegyek figyelembe a választásnál vagy tök mindegy ásványi legyen?
magura ..motorex....belevaló ásványi...
fékolajat ne erőltesd mert megeszi karmantyúkat pikk pakk...mondjuk holnap már nem lesz kuplungod...
milyen kuplungolajat tudtok nekem ajánlani?
a sárga tengeralattjáró az a Dávid féle Berg? jó kép!
holnapra megnézem mennyi lenne úgy. sztem akkor 1000-1200 max a posta csomagként értékbiztosítva. Levélnek már erős.
sikíts és megszervezem