Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfőn telefonálok.

ha átutalással fizetem akkor olcsóbb nem?
a dynopad nem hangzik rosszul,megér annyit, hogy nem nekem kell szenvednem vele .akkor tavasszal visszatérünk rá.
dobok egy képet majd ha gondolod. de annyiba jó.
1690 a posta. Az alsó részén alján van egy kb 5x8 cm alulemez borítás, de normálisan van megcsinálva, szép a hegesztés is elsőre észre sem vettem. . Egyébként teljesen jó bőrben van, a szegecsek is stabilak, nincs szétesve a cucc.
de most hidegben nem fogsz vele erőlködni csak tavasszal kéne menni vel ..
szóval inkább a tengerszinthez meg a hőmérsékletre kéne hangolni a motorokat nem az akrához...
azért kérdeztem hogy most jó-e volt..
ahogy palcsee mondja hogy nem volt elég benzin neki akkor kéne neki adni de érdemes lenne megvárni a jóidőt és úgy megcsinálni ...fejből ebbe nem tudom mekkora van gyárilag ..de lehet tűvel elég elmozdulni ....de kéne menni vele..amúgy ha nagyon törekedsz a pontosságra akkor
van itt dynopad és meg lehet nézni vele mi a rajz nagyon pontosan főfúvókailag.. karburálásilag..5000 pénz...és össze tudjuk hozni hogy ott belőjük és nem kell többször kifizetned meg is mérhetjük a változást ..ám hozzáteszem ezt tavasznál harabb ne csináljuk..
Kösz. Ott van az alján az SMC is. Kicsit sajnáltam, de nem gyűjtő vagyok...
az SMR az durva gép ha úgy használják ahogy kell akkor számíts a legrosszabra
am megnézed a bonctermet itt a sportmotor.hun ott megnézed a 450es gépeket, biztosan találsz olyat ahová leirják h mint meg h van a csere meg szerviz mindenféle akárminél
ok . utánvétel?
a megtört változat. 5 e -be a tied.
Dobj még egy picit neki az alsó tartományra. 50-52 plusz csavarral finomítsd. Tavasszal majd visszaveszed.
most látom hogy te árulod az alu dobot amiről tegnap itt kérdezgettem..

milyen ez? egyenes vagy az a félbe hajtott féle?
köszi . faszák a képeid
Megy a cucc. Már lassan mindent megtaláltam amit megígértem.
hát hűvösebb időben alapjáratra gázfröccs után lassan esett vissza.
185-ös fő és 48-as alapjárati van most
add nekem
olasz hegyvidékről való a moci, így is szegény volt neki egy kicsit a csukott rendszerrel.
na és akra nélkül előtte jó volt a motor?
Énis nagyon szeretem de már kicsi! Kéne valami erősebb nagy vágyam régóta egy SMR450 most azkövetkezik:) ha tehetném énis meghagynám amig elnem rohadna itt:) de nem tehetem meg h 2 motorom legyen!
igen
én már nem kérdezek ilyeneket mert tudom h mindegy h mit veszel ezek versenymotorok, keres rá a neten sokan kérdezték már ezt, találhatsz közelítő értékeket, drága mulatság nem kell mondanom, nemmellesleg naon faxa a GG-d sztem ne add el soha az egy kuriozum sztem imádom a GG SM 125-t
mi van rajta most keihin ?
én azt hittem,hogy rá kell hangolni és úgy lesz a tökéletes
mondj egy alvázszámot..nem kell csak a vége ...6 szám
de azt nagyon