Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semelyiket
Valaki tudna irni 450es SMR-ről? mennyire szervízes,mire kell oda figyelni nagyon? stb előre is köszönöm aki ir!
szerintem kapja be a faszom akinek 660ja van és akrája .

Tud valaki tanácsot adni,hogy melyik fúvókát cseréljem és mekkorára akra rendszerhez 660-hoz?
Sziasztok,lenne 1 kérdésen mint új ktm tulajdonos, nyáron lettem szerencsés gazdája 1 520as exc nek ,és az lenne a kérésem most átnéztem a téli időszakra és a dugóra az van feltüntetve h. ez a 2. már benne,ez mit jelent ? h. a hengerem akkor már kuka ? vagy még lehet bele új dugót rakni?
hát na azért vannak szétkell vágni az összest
gyaa, akkor az bírja a strapát
ezt miből lehet megállapítani? mester
kamionos spanifer..
csak boltba járok vele, meg a pláza elé menőzni... aki mást állit az nem mond igazat..
ja am jól néz ki a mocod látszik h használod
cső mindenkinek!
ronis érdekelne az ülés végénél az a kis madzagdarab, miböl van? csak nem ilyen redönyfelhuzobizbasz? Érdekelne a technika
Szeva zoozee! Olyan kérdésem lenne hogy havernak van egy 690 DUKE -ja,alap járaton,menet közben,lámpánál,vagy amikor éppen eszébe jut folyton leál,bevitte szakszervizbe(full gas)de 2óra szerelés után ugyan ugy kapta vissza,nem lehet ennek is ki iktatni a lamdaszondáját ugy mint a husky nak
szép
Fakk-tori angyal..
csajokat akarják powerparts-al vakítani hátha összefekszenek velük ...

ahelyett , hogy a pajszert növesztenék....

mondjuk négernek már faktori powerparts rendbe van....
Miért kell szegény mókust elvakítani?
csilli villi mókusvakítófelszerelés....
jaja, ismerem azt a cuccot, haver crossozik , olyan van fent neki, de elég drága valóban
hallo emberek támad a tél, ugyhogy ma összeraktam MEGASŰNT...
holnap szétkapratom vele az erdőt...
ez egy felesleges pénzkidobás, ha endurozol akkor ugyis kell egy jo alus kézvédő, ahoz meg felesleges egy ilyen kacat...

inkább költsd az árát benzinre, meg gumira.
Köszönöm.
2004
Helló! Meg tudná nézni valaki Ezt az alvázszámot:VBKMXH2384M147781      Mikori évjáratú? Köszi.
hát nem erőltetném nagyon ...max. ha crossmotorra kéne és nem lenne kézvédő....de enduróba nem egy nagy okosság sőt húszezrekért meg vicc is talán...
van olyan cucc, hogy le - fel is csuklik asszem renthal, az komolyabb ...de az is egy kisebb afrikai ország nemzeti jövedelme kb....
persze a fagyizó az más oda kell a powerparts csilli villi mókusvakítófelszerelés... motorozáshoz viszont nem