Üdv Srácok! Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata,véleménye a linkelt készlettel kapcsolatban, mennyire jók ezek a karok, érdemes beruházni egy szettre? nem a színe miatt tetszik, hanem a funkciója végett érdekelne , (persze csak boltba járni , tejért , meg kenyérért , talán még a fagyizó is benne lenne a nyáron ) Előre is köszönöm!
93-as EGS(EXC)250-hez kellene nekem komplett BREMBO hátsó féknyereg (egydugó, úszónyereg). Gondolom 182 évig ugyanezt rakták mindegyik típusra, csak van valakinél elfekvőbe Sajna megfáradt rendesen, a fix oldal nem igazán párhuzamos a dugófelölivel. Így kurva fedén áll a fékbetét, szorul a dugó, sül a tárcsa, bájbáj fékhatás
Egyébként nem csak Gd , valóban jó dobok, és a competition változattal mondjuk lép is a motor, mert a sima sxc dobot jelentősen átkell fabrikálni ahhoz hogy valamit érjen is.
az lc4 sxc dob alapdob ! ami gyakorlatilag azon kívül hogy aránylag jól néz ki és könnyebb a sima lc4 acéldobnál , ugyanolyan szétszűkített agyon fojtott dob aminek a vége is 2cm ben végződik de nem is ez a lényeg hanem a belseje is szarrá van fojtva . Ezzel szemben az sxc Competition dob, ennek az alapdobnak a nyitott sportváltozata. Nekem egész véletlen pont van 1 eladó:)
régen tán GD ( háhá) sztárolta az SXC dobokat, és én is ilyen 30-40 között szoktam látni neten. de most van fent egy 15 ért. na és van sima competition dob ( ? ) 7 ezerért
ez lenne az