Hívd fel őket azt hozatnak.Kicsit lassúak de megjön a cucc rendesen!Egyébként az Aunerrel vannak szerződésben szóval ha az AunerGyőrből rendelsz talán hamarabb kapod meg.Árba egyforma mindkét üzlet!
Sziasztok! Szerintetek mennyiért lehet venni egy DOma vagy egy akrapovic rendszert sxf-re használtan? JA meg 250sxf és 450sxf nek a kipufogoja kompatibilis?
és még talán a sztorihoz tartozik hogy valoban egyszerűbben kevesebb anyagbol megcsinálta, DE mire piacra kerűlt addigra közel annyi lett mit a drágább canadai explorer..
a kereskedelem és a piac nagy ur...
a snoxcycle alap modell 2950 dollár,
a fullosabb alu verzio 3350 dollár.
az Exporer kit 3500 dodo..., és az tud menni sokkal mélyebb puhább hoban is mert szélesebb, plussz a lántalp tud dölni oldal irányba is. komoly cucc.
ezen a holánctalpas holmival én is egyaltam egy jo darabig,
csak érdekesség képpen mondanám el hogy ezt ami a vidin van ezt a snoXcycle holmit egy szlovák falusi srác találta ki , és épitgette meg, egy kis hegyi faluban lakik sokat volt tél meg ho viszont szeretett volna motorozni,
látta az Amerikai Explorer kit nevű cuccot ami elég bonyolult, és drága is , aztán elkezdett agyalni rajta hogy lehetne ezt egyszerűbben megcsinálni, reszelgette ,csiszolgatta , megcsinálta!
jónak jó csak az ára is megvan 600e magyar forintot irnak a superbikeban akinel kell felököm
mondjuk ha a magyar sufnik beindulnak akkor lesz 100ért is
köszike a válaszokat
vagy kérdezzem meg náluk biztos van még, csak nem hagyták abba a forgalmazását, nem?
ja és ilyen akráknál kéne lenni elején a hengerfejre koptató csőtoldat másik....nem tudod feltenni a gyárira a könyököt...
ill. más az átmérője
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Még mindig az van benne és még nem kopott el.Ugyanolyan bronz ötvözet féléből van mint a gyári!Teljesen jó..
mik a tapasztalataid a prox pds szemmel kapcsolatban!
van-e olyan jó mint a gyári?
megérte-e a pénzét?
Ki mit tud a müanyag pds szemekröl?
Van-e olyan strapabíro mint a gyári 10eFt-os?
a kereskedelem és a piac nagy ur...
a snoxcycle alap modell 2950 dollár,
a fullosabb alu verzio 3350 dollár.
az Exporer kit 3500 dodo..., és az tud menni sokkal mélyebb puhább hoban is mert szélesebb, plussz a lántalp tud dölni oldal irányba is. komoly cucc.
csak érdekesség képpen mondanám el hogy ezt ami a vidin van ezt a snoXcycle holmit egy szlovák falusi srác találta ki , és épitgette meg, egy kis hegyi faluban lakik sokat volt tél meg ho viszont szeretett volna motorozni,
látta az Amerikai Explorer kit nevű cuccot ami elég bonyolult, és drága is , aztán elkezdett agyalni rajta hogy lehetne ezt egyszerűbben megcsinálni, reszelgette ,csiszolgatta , megcsinálta!
csak mint érdekesség mondtam el.
Egyszer régen anyám azt mondta, -Nem kell neked inni vagy drogozni fiam,hülye vagy te azok nélkül is!
Így sok év után visszatekintve,mennyire igaza van!
Amit küldtem az meg már nincs meg,mert kitöröltem őket véletlenül.
mondjuk ha a magyar sufnik beindulnak akkor lesz 100ért is