én a gyerekekkel jól elvagyok! én is az vagyok még talán azért,különbben meg sok gyerek jár a fiamhoz zolié is szeret idejárni nagy a telek van kutya macskák közel a bmx pálya meg a játszótér..
anyukám meg imádja a gyerekeket rögtön tele eteti mert vékony gyerek az beteg
küld el a gyereked de ha nem hisztis az anya őt is
az a baj hogy az a 300 pont semmire nem elég, tényleg nem bántásként értem én hogy csak annyid van meg minden, de annyiért jot venni szinte lehetetlen...
namost ennek fügvényében tanácsot adni is elég nehéz...
talán olyan 5 kilo környékén már találni használhato motort,
hogy valami irányt is adjak, mivel kispénzű vagy 2t-ben gondolkozz, de ne krosszban mert az nem lessz jo endurora,
talán a régebbi japán 250-es endurok, crm, rmz, gasgas is jo 2t-ben, de hogy ennyiért milyet kapsz az lutri.
Már nem úgy kényelem... endurozgatok egy ideje, de mivel ilyen dög nehéz pléhtehenet vettem gondolván jó lesz erdőzni, nem mondanám, h komolyan endurozok. Viszont szeretnék.
De egyre többen próbálnak meg lebeszélni erről a motorról, talán illene hallgatnom a tapasztalatra?!
Sok lóvé híján (kb 300.000) vmi 250es endurot v krossz kéne vennem. De milyet?
DRZ fasza, csak nekem most drága. Nemrég vettem autót...
Egy arany rolexed nincs otthon? Mert akkor visszaküldetem a csomagot,aztán bele rakhatod! Engem a gyerekek nem szoktak hagyni aludni. Küldhetem valamelyiket?
szia!
meg ne vedd!..borzasztó küzdelem az a motor,még gyakorlott motorost is keményen lestrapál.ahogy ronis írta a motorral kell megküzdeni és rögtön büntet,sokat zabál és a gumit meg minden kopó dolgot nem győzöd majd cserélni!
Alkatrészeket gyakran kellett cserélgetni?
Mennyire bírja a strapát? Mennyire "kényelmes"? Endurozni kellene nekem.
Ez volna az: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
nekem az a lényeg péntek du betudjam szerelni szoval csak nyugottan
jó munkához idö kell
ne szakitsd meg magad jo lesz az az erő máskorra is amit belfektetsz ebbe a sok szerelésbe
helló
jájá megkaptam, bocs és kösz
hát télleg ramaty egy állapotban van az 7szentség
lebaszom majd valameik nap azokat a köcsögöket fasz kivan
h lehet ilyet csinálni
anyukám meg imádja a gyerekeket rögtön tele eteti mert vékony gyerek az beteg
küld el a gyereked de ha nem hisztis az anya őt is