Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de szép
Szewasztok!
Keresek papíros 2007-es 450exc Factory-t. Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t a tomi.kerek@gmail.com-ra. Köszi
Sziasztok! Lenne sxf-re valo két oldaidomom elado és egy gyári kipufogodobom ha esetleg érdekel valakit
Én csak annyit hogy ez nem 2007-es modell hanem 2006-os!
Üdv. Valaki tud róla valamit esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450_rendszamos-4
261594
előtte-utána
Mennyi mindent le tudnák róla koptatni egy feljáróban!
Jaja boltba meg fagyizni járni tökéletes
na erre is rálocsolták még egy motor árát...

amugy szép, a nappaliba...
Láttatok már ilyet Komolyan összefabrikálta a tulaj a gépet 2007elötti blokk 2007utáni idomok
hűje
ha te elindulnál egy ilyen ének verenyen egyből meghalnák a röhögö görcstöl..

mondjuk az is vicc az a Király L Robert srác énekelni azt semmit nem tud, csak ilyen rekedt hörgő hangon elordibálja a számokat,
ha egyszer a technikusok véletlen lenyomnák alola a zenét lenne nagy röhögés rögtön.

viszont a producer mindig tovább tolja a srácot, a szavazatokkal, mert a vége felé akarják a drámában kiejteni, kicsit sem mesterkélt a történet....
Köszi! Akkor tulajdonképpen ugyanaz mind2, csak az xcw-t nem lehet forgalomba helyezni...ha jól értem.
Fojtás nélkül olyan hangjuk van mint az sxf-eknek?
az exc az egy rendes enduró mindennel felszerelve....
az xc-w meg nem az..ill. az csak nincs fojtás..nincs papírja,(gyárilag lopott) meg van pár egyszerűsítés rajta..de nem túl lényegesek a különbségek ...ezeknél a mostani verzióknál..ja nem lehet itt forgalombahelyezni mert nem fele meg semmilyen europai követelménynek..
kaszinó royal

én inkább a royal vodkát díjjazom
bár ezt az új bondot rühellem
james bond van a tv2-őn
okéjó ! ez "csak" taknyos , a wremé pedig felpuhult, meg 6 éve a helyén van szóval az is szakértő kezekre vár !
Zéé, kiokítanál az EXC és XCW közötti különbségekről?
Stabil,ha valami nagy hiba van akkor megkérdem mi legyen,a gazdi dönti el,veszi,nem veszi.Ez nem jellemző ,csak a barkácsolt szétvertnél.Talán,ha 4 volt idén.Amit sűrűn elbasznak az a wp műanyag állítógombja azt eltörik,vagy elhajlik a szár,me neki quadulnak valaminek,vagy eltörik.Ezek a legnagyobb bajok.Olyan iszonyú nagymérvű kopásokkal sem találkoztam.Talán még a krómozás felpattogzása ami nagyobb baj.
Pezsgő van még 25 éves is
ja és nem öühlinsolajjal lesz feltöltve hanem pezsgővel
árak stabil 10 ezer vagy ha ramaty akkor a csillagos ég ?
lesz éjféli limitált szériás lm teló csupa powerpartsból...faktorisixdéjsz hülyéknek
Persze,Január 1-én 00.00-kor.Nyomom éjjel-nappal ha kell,szabadnap nem van
hali ! yamaha dt 125 r hátsó teleszkóp szervizelését is vállalod ?

ja és mikor állsz munkába 2011 ben ?