Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült kiszednem a telómból a képeket 2 óra alatt
WÍPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ tű,nem varrógép Hijábaja a olaj csere,meg elbaszunk közben ezt azt,me ugye állítani nem lehet,me nem változik,jó megtekerjük,azt beleszaggatjuk Na,de hadd csinálják élén áll a zsé Hú,de sok ilyen van
Ja,ha plusz kiadás,akkor már maradhat,nem kell vele semmit csinálni?
Nézem ezt az X-factorin racing-ot Nevetségesen íínekelnek Zene iskolába jártam,nekem is kéne indulni
Állat
Üdv a valóságban....biztos az már plussz kiadás lett volna...
Hát biztos hogy nem az audi vezérkar húzta fel a csarnokot! A terület az audié,ami natura terület. Ha a kivitelező oda bassza a mocskot,akkor attól még neki kellene kezdeni vele valamit.
Biztos lehetsz benne, hogy kivitelező építette, és sanda a gyanúm, hogy a honfitársaink voltak...
Akkor akik építették a gyárat. De attól még az audihoz tartozik.
Az Audi gyár biztos nem...
üdv!van valakinek 1997 ktm 620 sc-je?Menyire bevált ez a széria?
Na megtaláltam! Ez senkit nem zavart a természetvédelmi területen. Lehet hogy azért,mert ezt az audi gyár baszta oda?
Ja, és akkor Csipiszke a jó Rumcájsz nélkül nőne fel...és Mankáról meg még nem is esett szó...
Ezen már én is gondolkoztam! Egyszer volt velünk egy csilliárdos gyerek,új 300EXC-vel,rajta a létező összes extrával.Mindenféle bizbasz,zselés kormánybefogó,rekluse kuplung ,meg minden. Azon beszélgettünk a haverral,hogy ha én tarkón baszom egy bottal,ő szór rá egy kis avart,akkor mennyi idő után találják meg,és hogy hogyan osszuk szét a cuccait. A haverom azt mondta,nem kell elásni,majd széthordják a rókák!
Tudom, ezért kérdeztem hogy mindenféleképpen az kell?!?
Azt még nem. Cirkuszba voltam a gyerekkel! Mondtam az asszonynak,hogy minek kell elmenni,mikor nálunk itthon minden nap az van?

U.I. A kígyóbűvölő néni,az én kobrámat is bűvölhetné!
Tárgytalan 525 lett belőle.Köszönöm azért.
Ezt kívánom nekik Én is
le a zsidokkal...
hát tudni tudok... ....a futóművet csika megcsinálja ..a blokkhoz geryv8-al hozatnék alkatrészt amerikából...a blokkot meg összetüsszenthetjük...
hát mint az új kocsiknál ..hogy méreg drágán se üzembiztosak...és egyre szarabb anyagból hányják őket össze ..spórolás...hogy a zsidók még jobban tele legyenek...mert nem elég nekik és remélem egyszer beledöglenek a harácsolásba..
Az a lényeg fasza Nem mai gyerek a bácsi sem Ezeknél a sorozat gyártású telóknál az a baj,hogy a minőség ellenőröket nem rúgják néha seggbe .Egyre több a gyári,még "szűz" teló aminek elbaszott a lemezelése.Az egyéb hibák,már nem is számítanak ezek mellett 4 éves csúszó szárról jön le a réteg,szépen púposodva bentről,stb.A régebbiek, isten bizony jobban egyben vannak belül A maiak,kb olyanok mint aaaa banánhéj miután leteszed elkezd lassan barnulni
zoozzee yamaha wr 450 es alkatrészek beszerzésében is tudsz segíteni ? komplett motorblok és futómú felújítás
régen már félig olyan voltam mint robin hood elvettem a gazdagoktól csak még nem adtam oda a szegényeknek..
hát ékszereknek is beillenének ..kinézetre beszarás milyen hájtek...

prémium kategória áruk is az ...az hogy mennyi ideig bírják meg hogy hogy válnak be de eddig minden pozitív...ja és nagyon működnek...sőt fizikai törvényeket meghazudtoló módon teszik ezt...
amúgy wp hiperfejlesztőmérnökének van köze a projekthez...
elmondom ő találta ki a gáztartályos telót még régen meg a sebességfüggő állítását is telóknak......meg ezer más korszakalkotó dolgot a telókba....holland a bácsi..övé ez a cég...és Mr. Suspension-nek hívják...