rá kéne szoknom hogy becsalnám ezeket az arany szinű kacatokkal felszerelt emberkéket valami feneketlen jicsinyi erdő mélyére aztán jol elvenném az aranyukat...
amugy erröl az arany színű powerpartsos factory villa befogorol mindig az jut eszembe hogy a fostalicska gizgaszomon ugyan olyan három csavaros mart villabefogo van , sőt még a villaszőge is annyi mint annak az állithato verzioja, csak éppen ez gyári és egy kanyiba sem kerűlt..
az biztos hogy anno nem volt hűje aki kitalálta a KTM-nél a powerparts katalogust, aranyáron.
Teli van a tököm az összes fakjútoriszaga WíPí-jeivel az összes be van rohadva,egy fél leejtett vajas zsömlét sem érnek.Sok gondos gazdájuk vót ezelőtt.
most azonnal menj át a haverodhoz és szo nélkűl basszál le neki két kurva nagy pofont, , ha még mindig meg akarja ezt venni ennyiért akkor ŰSD tovább.!
ha nem adja fel akkor jövő héten ráérek,elmegyek segiteni mert nekem fontos a barátság.
rá kéne szoknom hogy becsalnám ezeket az arany szinű kacatokkal felszerelt emberkéket valami feneketlen jicsinyi erdő mélyére aztán jol elvenném az aranyukat...
sir Robin Hood..
az biztos hogy anno nem volt hűje aki kitalálta a KTM-nél a powerparts katalogust, aranyáron.
ha lehet ne erőltesse haverod...ha mégis akkor se..
ha nem adja fel akkor jövő héten ráérek,elmegyek segiteni mert nekem fontos a barátság.
hát rája vagyon irva , ott van a matricán nagy bőtűkkel FAC-TOR-Y..
ejj dejot motoroltam ma is a sáros sziklásban.
a mai nap tanulsága: kurvára nyálkásak az erdőben a bedölt fák, talán mert egész héten esett rájuk az eső..