Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan ennek a versenynek volt itt egyedül engedélye! Az audi gyár mögött meg tele volt szeméttel,amit a gyár építése során oda basztak. Az nem zavart senkit! Köcsögök ezek mind!
a kurva anyjukat ..erre van eszük ilyen tabellákat készíteni ...de a nívea nyomokról .... meg illegális fatermelésekről mikor nyakig érnek a nyomok nem csinálnak a faszok..

szopjon le mindegyik...
Na ja! Azéé ilyen drága,meee be van kenyve póverpartsz krémee!
Az árát tekintve 24karátos is lehetne
factory ebből se volt soha ..

64 LE

miket írnak emberek motorokról...pedig állítólag az övé
14 vagy 18 karátos?
Természetesen a villabefogo is arany
Sziasztok! Lenne egy KTM SXF-250-esem elado limited edition kivitel 2010-es modell és évjárat is számlával igazolt hivatalos ktm kereskedésben vásárolt/már a narancs vázas /gyári tallon agyak ,és akrapovic kipufogorendszer ! Üzemora 20.KTM qvad vásárlása miatt elado arkával mindennel együtt nagyon ár alatt 1.350.az ár fix.
Azok a szemét motorosok!
Zozze vagy valaki. Láttatok már ilyet? Egy cimborám nézegeti,de nekem valahogy nincs nagy bizodalmam hozzá.
csak ez nem factory...

(hol az arany viilabefogó?)
Eladó KTM 300 EXC FACTORY!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_300_factory-43
11565

telefonon vagy emailben lehet érdeklődni!
Hétfőn nem vagyok,de kedden már otthon leszek,úgyhogy küldheted.
az jó!
és a hét elején otthon leszel? mert este 6 ig fel tudom adni és azt elvileg másnap megkapod....utánvéttel adom fel ha az jó neked?
Most meg má egész hétvégén itten vagyok a gííp elött.
Köszi a válaszokat.
Hali mindenkinek,

Nem tudtok esetleg lc 640 forgalmit motorral vagy anélkül "más" használatra?
Köszi a segítséget!
Szewa Raks!
Hát ja, belebuzultam a factory-ba...
Nocsak, letisztult mi lesz?
Mindenféleképpen Factory kell?
50km-re van ez:
Szewasztok!
Szeretnék venni egy papíros 2007-es 450exc Factory-t. Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t a tomi.kerek@gmail.com-ra. Köszi
A forgalmit, rendszámot neked kell leadnod itthon...
Hi!

Na pontosan ezt nem értettem én sem de ezért kérdeztem, akkor valszeg ez elírás volt a részükről.

A tuning nem biztos hogy gyári hanem szerintem sufni.
még1 motoraider@borsodweb.hu