Konkrétan ennek a versenynek volt itt egyedül engedélye! Az audi gyár mögött meg tele volt szeméttel,amit a gyár építése során oda basztak. Az nem zavart senkit! Köcsögök ezek mind!
a kurva anyjukat ..erre van eszük ilyen tabellákat készíteni ...de a nívea nyomokról .... meg illegális fatermelésekről mikor nyakig érnek a nyomok nem csinálnak a faszok..
Sziasztok! Lenne egy KTM SXF-250-esem elado limited edition kivitel 2010-es modell és évjárat is számlával igazolt hivatalos ktm kereskedésben vásárolt/már a narancs vázas /gyári tallon agyak ,és akrapovic kipufogorendszer ! Üzemora 20.KTM qvad vásárlása miatt elado arkával mindennel együtt nagyon ár alatt 1.350.az ár fix.
szopjon le mindegyik...
64 LE
miket írnak emberek motorokról...pedig állítólag az övé
(hol az arany viilabefogó?)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_300_factory-43
11565
telefonon vagy emailben lehet érdeklődni!
és a hét elején otthon leszel? mert este 6 ig fel tudom adni és azt elvileg másnap megkapod....utánvéttel adom fel ha az jó neked?
Nem tudtok esetleg lc 640 forgalmit motorral vagy anélkül "más" használatra?
Köszi a segítséget!
Hát ja, belebuzultam a factory-ba...
Mindenféleképpen Factory kell?
50km-re van ez:
Szeretnék venni egy papíros 2007-es 450exc Factory-t. Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t a tomi.kerek@gmail.com-ra. Köszi
Na pontosan ezt nem értettem én sem de ezért kérdeztem, akkor valszeg ez elírás volt a részükről.
A tuning nem biztos hogy gyári hanem szerintem sufni.