Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adásvételi mintha itthon adnád el. Ugy adtam el én az exc-t legalább is.
Adj egy emailt
hát ja
Gondolom, ja.
Halihó!
Ha külföldre eladom a vasat mik a teendők?
Rendszám leadás ilyesmi,?
Vagy simán mintha itthon adnám el csak adásvételi azt kész?
Valaki tud valamit?,?
mx tibi..csak nincs itthon..írok neki sms..79 euro?
ja és lemaradt a 200 sx ...ez is 2003
Ki keresett itt EXC kuplung-munkahengert?
http://www.ktmklub.hu/phpbb3/v...
Egészségedre!
ok. Válaszoltam
jahh és azt is pont leszaron hogy sxs, vagy sxf , vagy powerpartsos sxcwprqhr...

tölem basszus lehet egy derbi senda is hello-kittys rozsaszinű matricával ha mindenhol fel tud vele menni, és nem kell rá egy szempillantásnyit se várni akkor OK.
írtam neked mailt
Köszi ,de max 600e többet nem adok érte.
Szia! Egy haverom el szeretné adni nagyon zsir állapotu vigyázott rá.Szelepeket idén szezon elött cserélt benne minden jo állapotban van rajta 650-et kér érte papiros müszakis és ö tlaj rég ota! Ha érdekel irj adok egy számot!
Mivel a tied jobbára inkább darabokban van, ezt meg is tudom érteni
hát akkor ilyen újságírók meg autómotor linkeknek higgyetek tele szarvashibával..ne a gyári ..cuccoknak..
amúgy lehet yamahát is csinált a gyár(most keresem a linket)..nem tartom kizártnak ..mikor olyan újságírók jönnek a tesztekre akik háttal ülnek fel egy motorra..ezek megmondják a tutit..
most is a tavalyi endurómat fotózták amivel mentem utánuk a pályán hogy ha eldőltek felállítottam nekik a lovat..
..
háhh én meg pont leszarom hogy egyben van az idom vagy darabokban...
Hogy "ragadt benn", amikor hivatalosan nem is létezett olyan?!?
Amit meg én linkeltem, azon nem egybeidomos...ugyanazzal az évjárattal...na, akkor most mi van?
igen nyertél ..de csak a 125sx külön sárvédős a 125 sxs már egybe van...03ban
hát úgy lehet hogy megrendeltek pár ilyen olyan xc. xcw meg ilyen olyan párdarabos szériát ki tudja miért ..meg el is adhattak bennragadt dolgokat..de ettől még a hivatalos modellévek ezek ...
pl. most is olyannal motorozunk aminek 2012 es blokkja van már és 267 db-ot csináltak belőle..ja és 2010 van még csak ...

szóval vannak ritka példányok ...nem titok..
Szerintem teljesen elégedett lehetsz a munkahelyeddel!Lehet sokat hajtasz de legalább motorokat szögelhetsz nem is akármilyeneket.A legtutibbakat Ja és szerintem kiderítettem ezt a egybe meg külön hátsóidomos sztorit!Csak a 125SX-nek maradt kölön a farok idom!A többi SX megkapta az új egybe farok idomot
szakértőnek semmiképp nem nevezném magam.....egyrészt csak belelátok a gyárba...másrészt heti kettő sxs blokkot felújítok és nem itt a faluba járnak vele hanem vb futamokon is akár..de ez ritka mert inkább a normál bajnokság blokkjait szögelem....hála Istennek minden nagy névnek mi szögeljük/ szögeltük a lovait.....úgyhogy tudom mi a különbség is sxs meg nem sxs között kb...
Tudod dani ahogy szoktad elhajtani a kérdezősködő embereket gugli a barátod!Ott a képeken is a 2003-as SX egybe idomos
Ha már a kakálásról van szó,én baconba tekert csirkemájat ette,utána mákos gubát,aztán most az egészet leszorítottam fél lityi kakaóval. Hát nem lennék most az asszony helyébe,az hétszencség!