Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az ausztrál meg amerikai oldalon hogy van 3darabos seggű motor pezsgőszínű vázzal meg narancs tankkal? Mert 2002-ben még fekete volt az SX-ek tankja, meg szürke a váz...
És narancs illatú
attól még fasza gyerek

jól van csak vicceltem
dani ne vitatkozz zoozee-val ő már narancssárgát is szarik szerintem annyira KTM szakértő
az nem úgy van mer a GÉDÉ jobban tudja, elvégre az ő fasza fityeg a supermoto topicban
szóval mindegy kinek milyen linkek mit mondanak a ktm gyárban ez van ...

az összes exc 04 től van egybe...az sx eggyel hamarabb...

ha kell megmondom mikor melyik nap ki csinált a gyárba sxs-t is ha akarod...
igaz ez csak a ktm gyár...archívuma
2003
motoraider@borsodweb.hu
A 4T modelleken már 2003-től, azaz az 525 megjelenése óta egyben van...
exc-n
Úgy tudom, hogy csak versenyző, és az importőr támogatásával tud ilyet venni a gyártól...
2009 ben nem volt sxs
van ha kell..fasza cucc
valami emilcím van?
Sziasztok
Szeretnék venni egy 450-es exc-t papírosat ,ha valaki tud eladót irjon lécci köszi (max 600eft)
Mostmár,kisebb nagyobb megszakításokkal itt vagyok!
Sziasztok! Neme tudtok véletlenül lc4-640-hez szabadonfutot kompletten az öninditohoz?
Legalább is néztem egy kinti oldalon ott fönt volt csak lehet befejezték a gyártását mert tul drága és nem kell a senkinek. Amugy igazábol a tesomé az sxs az enyém sxf450 csak én pakoltam rá mindent kuplung,futomü,kipufogo és szerintem semmi különbség nincsen a két moci között.
Jo én nem vitatkozom! De 2009ben az SXS450 nek 3.560.000ft volt az ára.
Velem nem kell egyet értened. SXS modellt nem igen találsz az aktuális árlistákon, én erre gondoltam. Tudom, speciálisan meg mindent lehet rakni, de te jobban tudod...
Szerintem a linkek magukért beszélnek...
Hello! Supermoto akkor smr a jelzés és 450,560,vagy 660de az mér smc és a tuning verzio . Az 540 az tuningolt változat na ebben talán egyetértek veled adrian mole .,
Egyben van 2003 .05-töl elötte még nincs egész pontosan én igy tudom.
jimmi525 itt vagy?