Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet valaki pont azt szereti, hogyha majd leszakad a motorról. Amúgy sztem annyira nem vadak ezek 250-es exc-k. Hozzá lehet szokni.
a cimborád az lc4-ről nem adja el az akrát?
Inkognitóban vagyok, pszt....
Szerintem, ha igazán jól meg akarsz tanulni motorozni, akkor 125-öst vegyél.
Amúgy jó motor a 250 is, de azt egyfejű halandó az életben ki nem motorozza, inkább csak kapaszkodik rajta az életéért mint a kullancs...
mi ez az új név Zs ?
hello érdekelne hogy hol lehet ilyen km órát venni ezekre ..és hogy kompatibilis e a regebbi exckell ? Ja meg hogy szamolja e az uzemorakat ..kosz
Mikori évjáratúak és mennyibe vannak? Haver most vett sx 200 nagyon jó kis gép aztán én is akarok venni valamit de nekem papiros kell az a lényeg
GD nem összehasonlítást kértem csak mindegyikről egy két infót
nem tudom melyik lenne a jobb
Eladó!

KTM EXC 200, 9 üzemóra van benne az átépítés óta (első-hátsó teló, kerekek, féktárcsák, láncszett, idomok, kipufogó, stb) 2012. májusig műszaki. Érdeklődni: 20/914-7321
sztem dönDZSd el először miet akarsz azt utánna kérdezd meg a KTM-es mestereket a bájkról
Eladó!

KTM EXC 200, 10 üzemóra van benne a felújítás óta (dugó, főtengelycsapágy, váltó) 2012. májusig műszaki. Érdeklődni: 20/914-7321
Hogyan kellene/lehetne összehasonlítani egy motort egy 2x akkora lökettérfogatúval?
Hali KTM exc 125 vagy 250 akarok venni mi a véleményetek erről a két motorról esetleg tapasztalat meg ilyesmit ha írnátok megköszönném

MuZs
Sziasztok!

Ktm budapestnél, most vettem egy rakat cuccot a 450 SXF -emhez. Kurwa olcsón! Máshol minimum 15 - 20% al drágább volt minden. Plussz vettem egy csomó ktm-es hülyeséget is karácsonyra .

A honlpajukon kb semmit nem találtam, de élőben tiszta segítő kész volt a srác és adott egyből egy csomómindent raktárról!
helló.nem szeretnék okoskodni,csak láttam a kérdést,és annyi biztos,hogy most alakíttattam át egy fmf rendszert,mert nekem 525 van,ez meg 520 on lehetett,mert nem stimmelt.
sziasztok.keresek ktm első sárvédőre valami dekort,de nem nagyon találok normálisat.ha valakinek lenne,megvenném.a gyáriak tetszenek,de itthon nem lehet kapni,tudomásom szerint.2008 utáni sárvédőről van szó.
Van itt egy feleslegessé vált kartervédő, sufnituning cucc (ezzel vettem a patkányt), 1 mm körüli rozsdamentes lemezből, ha valakinek kell szállítási költség fejében viheti.
link ez a tuning DUKE , nézzétek a lóerő adatokat
ez teccik, akkor ragd el, nehogy meghirdesd addig majd ha elkopott megveszem
na hello !
szétszedtem apummal a powert kitakaritottuk meg minden szépen mozog de csapágyat nem találtunk sehol ezért kérek egy kis segitséget mert nincs csapágy! mit kell nézni hol egy kép esetleg segitene de mondom kitakaritottuk volt rajta koksz levakartuk szépen átöblitettük tisztabenzinnel tehát mi lehet még a baja? lehet már jó még nem raktam össze emlékeztetö az volt a bajaom h néha beakadt néha alacsony néha meg nagy fordulaton jah és nem a szétakasztos verzio simán lehuztuk nem kellett szétakasztani semmit
szevasztok,sürgősen segitség kéne:D
azt szeretném megtudni h 525 ös exc titán akra rendszere felszerelhető e 520 exc re?
állítólag nem jo mert a központi telónál nem fér el. valaki?jo volna ha valaki hozzátudna szólni,
köszi
Szia!
Bocs, elfelejtettem a lánckerék takarót. A fogaskerék nem jó, csak LC4-hez!
Ha még aktuális a lánckerék takaró, keress az adatlapomon lévő címen légyszi!
hello azt szeretnem kérdezni hogy innen nem hianyzik valami ? Csak mert elobb lementem a géphez és tiszta oljavolt attol a lyuktol lefele minden a vizpumpaig egesz ..mondjuk elszalt a rezo tomitese is de szerintem nem attol volt minden olajos. Ha tudtok segiteni elore koszonom
Én tegnap este légtelenítettem a sörös poharakat,elég gyakran. Boxoltak is ma a majmok a fejembe!
köszi a választ