Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen féket.? légféket.?
Szépet,légtelenítettem egy féket
amugymeg szép estét.
a VP-i Viaduktot azért nem ajánlommert arrol minden hűje le tud ugrani, nade fel ugrani.. az ám a feledat...
esetleg még jo modszer ha lövészetkor ki áll a delikvens a kiselejtezett tankok mellé amire lönek,

mondjuk az még 20 ft sincs szoval olcsobb mint a zsilett...
Sziasztok!
Aki tudja hogy a 2005-2006 körüli EXC 450-en hány üzemóránként kell szelepeket és dugót cserélni, az légyszives írja le nekem
Válaszokat előre is köszönöm
sziasztok nem tud valaki egy ktm dirt bike 140cc vázat?
na már megvan a kérdésre a válasz
na mindegy, a kormánynál lévő csavarról lenne szó fent középen, ilyen fedőcsavar féle lehet
miért nem szúrja be?
na képet nem szúrta be
hello!Ha ezt a csavart elhagytam, az okozhat gondot vagy nem fontos?
vagy nyugodtan hagyja csak kikopni, és majd megveszi tőlem a komplett lengővillát 20ezerért,nem csak egy pds csapágyat 10ért...
és még fiatalít is az exc-jén
hát figyelj..nagyjából ez a trend ,hogy a felsőt eccer cseréltem egy motoron...és nem is nagyon találkoztam olyannal aki cserélt...

ami a lengővillában van az alsó pds szem ..na azzal már 100 fölött járok biztos ..jó nem az enyémen ott még csak a második kb...
az sajnos két három évente elmegy haza.. persze attól is függ mennyit mész meg mennyit gyötröd...meg mennyit nyomod a magasnyomásúval...van e rajta kis védőharisnya stb..
az a 10.000 huf..és úgy tudod megnézni mikor össze van szerelve és megemelgeted a lovad seggét hogy kottyan- lóg - e.....sokesetben azzal kezdődik, hogy nyikorog nyekereg mikor rugózol rajta....
a probléma az az , hogy a lógó szemmel nem jó játszani meg olajozni zsírozni mert ha kiverődik a lógástól a lengővillán a fül amibe be van préselve akkor eret vághatsz magadon...perselyezni azt nem tudod falvastagság hiánya miatt ...szóval cigi...megéri megcsinálni időben...
(a lengővilla van vagy 600-700 euro kb...a zsilettpenge meg 20 forint ezért mondtam ,hogy az érvágás az ilyenkor bevett szokás)
Sziasztok! Tudtok valahl eldo matricaszettet KTM sxf450-re red-bull-ost?
köszi az szép összeg
ja akkor bocs és kösz azért nem tudtam, de sztem nincs nagy baj velük mert nem kotyognak és csak a felsö nem forog az also meg csak egy kicsit vagy ez már propbléma?
az alsó pds csapágy szett az olyan 10000 ft a felső az meg kb. 8000...
Szevasz!Azok szép lenne,ha benne lenne az árban Hitelt kéne akkó felvennem kajára Megrendeled,vagy be helyettesíted valamivel Nem 2 ft.
hello csika!
ahogy álnak a dolgok jövö hét pénteket ha minden jol megy dél körül már ott lesz a futomü ha neked jó, és lenne egy intim kérdésem esteleg a pds csapágyát is ki szoktad cserélni? ami felül van , és ami alul van azt esetleg nem cserélnéd-e ki? vagy az benne van az árba? ha nincs az mennyi plussz zséé?
jóvan nem erre gondoltam
a 330ezresbe szintén meg kell venni akkor is ott marad a kettő közti 35ezer különbség,meg az a 3év is..