Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, nem jó?
itt volt vele garázsban
Éberen vigyázod kutyáid álmait
tényleg lehet hogy alszom...
Mi meg tök jól elboltoltuk vzolival a Doma csövet e-mailben...
te mit keresel itt ilyenkor még ébren ? vagy álmodban írod ezt ?
én szoktam hokizni, télen a Balaton jegén heti négyszer..

nyáron meg a viz alatt a csajokra...
Van ilyen is,van olyan is
én nem szoktam hokizni ilyenekkel komolytalannak tartom ....sose íméleztem ha akartam venni valamit és volt telefonszám...egyből odanyúltam a telómért és hívtam embert..szerintem ennyi...mire választkapnék egy email-re addig meg is őrülnék meg meg is keresem a telefon árát..talán a személyim is lejárna.. ..telefonon azonnal választkapok kérdéseimre ott beszélgetés közben alakulnak a következő kérdések stb... ezáltal azonnal képbekerülök ..akár mondom is, hogy ne adja el mert megyek...mire emilt összepattintom már egyesbe a kocsim és indulok is a portékáért ja zsetonnal zsebemben .....ennyi ..szerintem..ha komoly vevő az illető..
honnan szerváltad és mipénz volt?
nem, ezt már én vettem rá
hát ja az első pár mail még elmegy de amikor ott egyezkednek meg imélben akar alkudni az a halálom.
Ma hivott egy srác tök korrektnek tűnik semmi ímél egyből telefonált az ilyen talán nem vmi szökevény.
Szerintem aki emilen egyeztet , ahelyett hogy felhívna az eleve sántít.
Mondjuk első 1-2 mail , aztán ha nem hív fel csak kalandor , vagy sintér :D
te is így vetted már?
De! Csak meg kell hozzá venni a motort is!
Ettől félek én is, lehet nem lesz semmi, nem olyan fontos nekem az eladás
be etet aztán elkéri a számlaszámodat hogy utaljon aztán szépen el tünik a lóvéd!...a napokban hallottam róla!
A gyári ára sokkal drágább, és az meg új. Gondolom azért ennyi az annyi...

Használtan keress a neten. Ebay, vatera, stb
Persze, biztos hozzá lehet szokni, de én ahhoz keveset motorozok hogy egy körnél tovább bírjam kondival...
kossz a linket ..megis találtam de az árán nagyotnéztem ..má mikerul azon annyiba ...
Hi!
Srácok, titeket nem keresett meg mostanában külföldi srác, hogy megvenné a motorodat? Engem tegnap igen és ma is válaszolt 2x, de nagyon furcsállom, nem tudom, hogy mi legyen, lehet kamu ...

Freddi első üzenete :

Helló Eladó! Egy üzleti partner mutatta nekem ezt az oldalt, rábukkantam a hirdetett tárgyadra (itt már nekem gyanús hogy miért így nevezi meg), és meg akarom vásárolni.
1, Mi az utolsó ár?
2, Milyen a jelenlegi állapota?
3, Küldj egy mostani képet ha lehetséges!
Mielőbb küldj egy e-mailt, hogy további döntést hozhassak felőle.
Üdvözletem a családnak, minden jót!

És még ezen kívül van egy levelem , állítólag sok ilyen kamus van mostanában .... ha valakit érdekel , hogy mit írt, (angol szöveg) akkor itt jelezze és elküldöm! Tel szám is van bár az is lehet kamu, nem vagyok perfect angolos ...
A fekete 2001-es, és elvileg láttam egy újat a www.supermotoshop.hu oldalon...
a fekete 2001 vagy 02es lehet ..nekem 2001 esre kene ..nemtudo hol lehet ilyet kapni és hogy mennyiért adjak ..kerestem mar par helyemn ebay meg ienek de eddig meg semmi
Ez mindent mér, ha megveszed hozzá a kiegészítő kapcsolót. Bármelyik modellre felszerelhető, a feketén se ez volt gyárilag.
Szia!

A kérdésedre pont nem tudok válaszolni de én úgy tudom hogy az 520-as dobja középen a kerék felé is meg van gyárilag horpasztva viszont az 525-ösnek biztos hogy nincs.Szerintem a nagyobb ugratónál ha nagyot mozog a központi teló beleüthet könnyen a kipuffba! Erre érdemes odafigyelni.