én nem szoktam hokizni ilyenekkel komolytalannak tartom ....sose íméleztem ha akartam venni valamit és volt telefonszám...egyből odanyúltam a telómért és hívtam embert..szerintem ennyi...mire választkapnék egy email-re addig meg is őrülnék meg meg is keresem a telefon árát..talán a személyim is lejárna.. ..telefonon azonnal választkapok kérdéseimre ott beszélgetés közben alakulnak a következő kérdések stb... ezáltal azonnal képbekerülök ..akár mondom is, hogy ne adja el mert megyek...mire emilt összepattintom már egyesbe a kocsim és indulok is a portékáért ja zsetonnal zsebemben .....ennyi ..szerintem..ha komoly vevő az illető..
hát ja az első pár mail még elmegy de amikor ott egyezkednek meg imélben akar alkudni az a halálom.
Ma hivott egy srác tök korrektnek tűnik semmi ímél egyből telefonált az ilyen talán nem vmi szökevény.
Hi!
Srácok, titeket nem keresett meg mostanában külföldi srác, hogy megvenné a motorodat? Engem tegnap igen és ma is válaszolt 2x, de nagyon furcsállom, nem tudom, hogy mi legyen, lehet kamu ...
Freddi első üzenete :
Helló Eladó! Egy üzleti partner mutatta nekem ezt az oldalt, rábukkantam a hirdetett tárgyadra (itt már nekem gyanús hogy miért így nevezi meg), és meg akarom vásárolni.
1, Mi az utolsó ár?
2, Milyen a jelenlegi állapota?
3, Küldj egy mostani képet ha lehetséges!
Mielőbb küldj egy e-mailt, hogy további döntést hozhassak felőle.
Üdvözletem a családnak, minden jót!
És még ezen kívül van egy levelem , állítólag sok ilyen kamus van mostanában .... ha valakit érdekel , hogy mit írt, (angol szöveg) akkor itt jelezze és elküldöm! Tel szám is van bár az is lehet kamu, nem vagyok perfect angolos ...
a fekete 2001 vagy 02es lehet ..nekem 2001 esre kene ..nemtudo hol lehet ilyet kapni és hogy mennyiért adjak ..kerestem mar par helyemn ebay meg ienek de eddig meg semmi
A kérdésedre pont nem tudok válaszolni de én úgy tudom hogy az 520-as dobja középen a kerék felé is meg van gyárilag horpasztva viszont az 525-ösnek biztos hogy nincs.Szerintem a nagyobb ugratónál ha nagyot mozog a központi teló beleüthet könnyen a kipuffba! Erre érdemes odafigyelni.
nyáron meg a viz alatt a csajokra...
Ma hivott egy srác tök korrektnek tűnik semmi ímél egyből telefonált az ilyen talán nem vmi szökevény.
Mondjuk első 1-2 mail , aztán ha nem hív fel csak kalandor , vagy sintér :D
Használtan keress a neten. Ebay, vatera, stb
Srácok, titeket nem keresett meg mostanában külföldi srác, hogy megvenné a motorodat? Engem tegnap igen és ma is válaszolt 2x, de nagyon furcsállom, nem tudom, hogy mi legyen, lehet kamu ...
Freddi első üzenete :
Helló Eladó! Egy üzleti partner mutatta nekem ezt az oldalt, rábukkantam a hirdetett tárgyadra (itt már nekem gyanús hogy miért így nevezi meg), és meg akarom vásárolni.
1, Mi az utolsó ár?
2, Milyen a jelenlegi állapota?
3, Küldj egy mostani képet ha lehetséges!
Mielőbb küldj egy e-mailt, hogy további döntést hozhassak felőle.
Üdvözletem a családnak, minden jót!
És még ezen kívül van egy levelem , állítólag sok ilyen kamus van mostanában .... ha valakit érdekel , hogy mit írt, (angol szöveg) akkor itt jelezze és elküldöm! Tel szám is van bár az is lehet kamu, nem vagyok perfect angolos ...
A kérdésedre pont nem tudok válaszolni de én úgy tudom hogy az 520-as dobja középen a kerék felé is meg van gyárilag horpasztva viszont az 525-ösnek biztos hogy nincs.Szerintem a nagyobb ugratónál ha nagyot mozog a központi teló beleüthet könnyen a kipuffba! Erre érdemes odafigyelni.