Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ktmsxs450f
Biztos vagy benne hogy 2000 évjáratú ?
A gazdája azt mondta nekem hogy 2003 as.
Írj majd légyszives.
Kínai leírás? A FOX matricára gondolsz?
Szia az enyémmel mentem már 175-öt! Asszem de ez már rég volt.
Szerintem ez egy KTM SX-250 kb 2000-es évjárat körüli lehet.
tényleg az :D Hirtelen nem fogtam fel a dolgot :D
fox matrica.
Üdv skacok.
Lessetek már rá erre a motorra legetek szívesek.
Nem valami KTM utánzat ez ? valami kínai írást látok rajta ..
Szia! Érdekelne add meg a számod küld el erre az email cimre .: ilu85@freemail.hu köszi !
Jaja, ez a barom lesz az sztem, csak most éppen Olaszországról van szó, meg ja ilyen hajós dumát is nyomott nem írtam neki semmit , mert gyanús volt nekem is (Bevallom kicsit elgondolkodtam, mert haver pl. németbe ment ki és vette meg sráctól a motorját, és nem baszta át, gondoltam ez fordítva is működhet, és biztos van ahol működik is ) de itt most nem fog, vagy eljöhetne személyesen, szép kis banda fogadná :)
oké! érdekelne, csak én ezt adtam el 20ért,ebbe több minden volt,de rájöttem,hogy a másik idomszettem is fel akarom matricázni! 15öt adok érte!
ennyit tudok adni érte,ha mégis ennyitért is adod,megveszem!
üdv
20000.- be kerül és ennyi van belőle ami a képen van.
Hali!

Ezt már velem is végigjátszotta valaki. Nekem a DRZ-t akarta megvenni Angliából. Szerintem szóról szóra ugyanazt a levelet kaptad.
Az lesz benne a trükk, hogy Elvileg átutalta neked a pénzt amennyit mondasz+a szállítási díj megelőlegezve. Kapsz mindenféle banki bizonylatokat emailban, de csak akkor íródik jóvá a számládra a pénz, ha te előre kifizeted a szállítás díját egy megadott számlaszámra. Konkrétan ez lenne a lehúzás!

Én hamar lekottáztam a dolgot és spanoltam a csávót 2 hétig. A végén már tiszta ideg volt, mire küldtem neki egy aranyos szmájlit. Többet nem írt.
Egyébként azt hazudta, hogy ő egy hajózási mérnök, most épp Ausztrália partjainál hajózik. Innen bonyolítja interneten a dolgokat, illetve tartja veled és a szállítmányozási céggel a kapcsolatot. Ha tudsz angolul, megéri játszadozni vele egy kicsit!

Jó szórakozást!
mennyibe kerül a szett? a hátsó oldal idomra való matrica nincs benne?
köszi
sziasztok! tudja valaki hogy egy 2002 lc4 640 e, 16 42 gyári áttétellel menyit megy végr.
ha véletlelül tud valaki eledó hátsó kereket írjon.
köszi
Nekem van egy eladó matricaszettem 2007-2010 sxf-re.
Ha valakit érdekelne 2011es naptárat csinálunk , lehet majd rendelni , mórahalmi versenyből vannak összeválogatva a képek .

ízelítő , az árat probáljuk mindenképp 2000Ft alá szorítani még a nyomdától függ, alap verzió 12+1 oldal A4esbe de lehet lesz A3 méretben is ! érdeklődni a honlapon vagy e-mailben .
várhatóan dec második hetében lesznek kinyomatva.

http://www.sportmotor.hu/motor...
hello!
szétszedtem apummal a powert kitakaritottuk meg minden szépen mozog de csapágyat nem találtunk sehol ezért kérek egy kis segitséget mert nincs csapágy! mit kell nézni hol egy kép esetleg segitene de mondom kitakaritottuk volt rajta koksz levakartuk szépen átöblitettük tisztabenzinnel tehát mi lehet még a baja? lehet már jó még nem raktam össze emlékeztetö az volt a bajaom h néha beakadt néha alacsony néha meg nagy fordulaton jah és nem a szétakasztos verzio simán lehuztuk nem kellett szétakasztani semmit.
Ezzel mi is így voltunk, KP a zsebben , 2x beszéltünk velük telefonon , aztán már hoztuk is.
barter volt...
Még mindig jobb mintha himbarendszert kellett volna
mind elromlik...
de nem ütemetcsináltam rajta ...hanrem pds -t
Á, 2ütemű nem romlik el!
Vagy mégis?
de jó..csak a mociján rajta volt ..azt szereltem...