az a 330ezres, felújítás után nem 365ezrebe lesz szerintem, amelyikhez állítólag nem kell hozzányúlni, én ha megvenném a 365ezrest akkor is szétborítanám,hogy van-e cserés cucc,és akkor derülne ki hogy melyk lett volna jobb,ezt viszont sose fogjuk megtudni,mert egyik motort se fogják megvenni...
érdekesen látod te is,lehet hogy ebbe is pont annyiért kell majd venni alkatrészt
az meg pont az új alkatrészekkel kerül ennyibe akkor? meg kéne egyezni a gazdával talán enged is belőle és ha nem szar a többi része mert az még nemrégen szép volt..megvenném és biztosan egy felújított motorom lenne
Mondj egy emil címet,aztán megírom. Nem akarom ide ki írni,mert akkor megint elkezdenek zaklatni az őrült rajongók! Már nagyon elegem volt belőle,hogy zarándok hely lett a házunk.
tegnap egy órán keresztül néztem ezt a 2 képet... mint valami játékban,hogy mi a két kép közt a különbség... és amit látok, hogy a 07es power belsőben 1db alátéttal van több, fedélben nem láttam különbséget, a hengerfej már eltérőbb, de pontosan nem kivehető! a víz cső csonk más dőlésszögű(sztem mindegy) és 2 csavarnak más a kialakítása,talán hosszabb tőcsavar kellene,nem tudom! Talán ZOOZEE is meg tudja sasolni majd és vagy megerősít téged,vagy elkeserít engem!
esetleg hengerfejet nem tudsz igaz? ebay-en szét kéne dikhászni
na majd leskelődök
a motor az enyém volt,és akiknél volt azok sem sokat használták..
aztán akinél most van az szétszedte de úgy látszik nem tudja megjavítani....isteni jó motor volt, de tudni kellene mit kell cserélni benne ?
az meg pont az új alkatrészekkel kerül ennyibe akkor? meg kéne egyezni a gazdával talán enged is belőle és ha nem szar a többi része mert az még nemrégen szép volt..megvenném és biztosan egy felújított motorom lenne
jövő héten csütörtökön még fel is tudom adni mert van egy szabad napom.
majd adj egy címet ahova küldjem!
esetleg hengerfejet nem tudsz igaz? ebay-en szét kéne dikhászni
na majd leskelődök
Dugó, hajtókar, főtengelycsapágy.
aztán akinél most van az szétszedte de úgy látszik nem tudja megjavítani....isteni jó motor volt, de tudni kellene mit kell cserélni benne ?