Nem szoktad még meg hogy tv-t nem szabad nézni?!?
Az a baj a parlament épületével nem fából készült, nem kellene felújítani állandóan, + rájuk lehetne gyújtani...
hát a kurva anyámat ..nem nézek többet tévét
hihetetlen...
most mondja , hogy a pilisben amihez kicsit értek én is ezt leszögezhetjük ......550 millió forint fogyott el /ez igaz / a turista utak kidőlt fák stb károk helyreállítására és kész vannak teljesen vele/na ez a nem igaz/
550 milla elkopott vazze..jól kiosztották egymás között és már a tv-ben is belemondják a pofádba /ez igaz /...agyvíírzíííís
Van benne valami, amúgy nálatok mennyi az olaj literének ára? Motorex természetesen. Bosszant hogy ahányszor veszek mindig 2-300 Ft-al drágább... 2700 Ft-os dobozom még megvan, sajnos üres...
amúgy szoktak felrakni awab bilincset a kurvák a kar végére kettőt is hogy ne kopjon...meg a hátsóteló gáztartályra is...amúgy nem rossz ötletek ...
az én motoromat se lehet látni a sok powertape-től...mindene be van tekerve..jó én nem buzizok vele az erdőbe mert a szarvasok leszarják és a fagyizó előtt hála Istennek nem ezzel a sáros szarral kell villognom. ..én a műszaki állapot oltárán áldozok , hogy jól működjön, hogy ne kelljen megállni semmiért..csak drága cuccokat rakok rá ha nincs jobb akkor csak gyárit..semmi szemetet..meg rendes olaj , légszűrő ezer...jó sűrűn....stb...
a babaolajozást meg leszarom..van aki mindíg mossa .... de a belére sajnálja a jó cuccokat...hát kinek mi a fontos..nekem az endurózás..minimális problémákkal..de azokat mi csináljuk ne a motor..
Bár kicsit perverznek tartom a váltó taposását le-föl a meleg szobában vagy garázsban, de lehet igazad neked is. Ezért említettem csak, hogy szerintem ez gyanús.
"De,nem elhanyagolható"
nem voltam elérhető,mert szombat,vasárnap ügyeletes voltam és nagy szopás volt mindkét nap azért nyomtam ki a telefont. Na majd ma felhívlak ebédszünetben
Hmmm... a váltóból ítélve többnek kellene lenni benne mint 2ezersok kilométer szerintem is
De ez csak személyes észrevétel, enyém 8200km után nem néz ki annyival rosszabbul... pedig csak 450, amin szerintem picit többet kell használni a váltót mint a nagy traktoron...
mindjuk minden szavad igaz.