Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bizony ám
na mi a pálya fotel KTM-esek.

aki ma nem motorozott annak száradjon le a péloja.
Helló!
A vaterán is ez a felhasználó nevem. Én voltam a tettes.
Igen, érdekelne a kislánckerék takaró. Mennyi lenne? Hol lehet átvenni, illetve hol tudok venni láncvédő műanyagot? Bp-n tudsz vagy tudtok jó boltot?
Helló
sziasztok hogyvanaz hogy 6.-ba nemhuz a mocim? najó néha 10-ből 1X akkor ugy mint 5.-be most nem arra gondolok hogy ugyanugy mint kisebb fokozatban csak nekem általában 6.-ból visszakell tenni hogy nelasuljak
Sztem is, ennyi pénzért simán vinném. Amúgy meg olcsó húsnak híg a leve, én azért megnézném a motort kétszer is.
ha jól emlékszem 970-nel rakták .megakartam már nézni csak nem volt rá idö.
Szia!
Ha jól sejtem Te érdeklődtél a Vaterán KTM cuccokkal kapcsolatban. A szabadonfutó fogaskerék csak a Racing blokkokhoz jó, a lengővillára láncvédőm nincs (de újban kb. 2eft), kislánckerék takaróm elvileg van. Ha érdekel, jelezz vissza és megnézem!
Üdv!

Tegnap nagyon jó kört mentünk haverral, 4 óra hard enduro /25 Km/ ahogy kell eltévedéssel, vaddisznódagonyával stb.
Én se adnám olcsóbban az tuti.Az egy dolog hogy te sokallod de értéke simán van ennyi.És ahogy nézem nem egy lelakott darab.Ne csak azt nézzétek hogy hanyas évjárat hanem hogy milyen állapotba van.Főleg az ilyen versenygépeknél ez igencsak fontos.
Pízt adtá ezé Heggejtő azt kísz
lassan mondom hogy értsd

mindegyik el tud repedni a hegesztésnél!

sok mindentöl fűgg , ha tulhuzták a kűllöket, vagy nem huzták meg időben és lazán jártak vele, ha sokat használták sziklásban, stb.

tudod mi az ami nem reped a did dirt star, meg a tuning felgék azok nem a többi szines kacat mind.

ennyi.
Amúgy az egyik nem csak a hegesztésnél volt megrepedve, hanem máshol is...
Ezt így vettem a Fecó haverod ismerősétől

Amúgy érdekes, de az Excel-ek nem repedeznek, pedig ha én nem is, a Perepatics annak idején biztosan "rendeltetésszerűen" használta...
Gomboc Artur olom madár..
Dani az összes el szokott repedni egy idő után ott a nyári hegesztésnél ,ha rendeltetésszerűen használják

össze kell hegeszteni AVI-val és annyi.

ha kifurkálod akkor csak mégjobban elgyengited.
hát akkörül mennek ezek...
köszönöm a választ megnyugodtam hogy lassan is megy menyit érhet ez a motor most? sokalom érte a 800 pénzt.
Sziasztok.
Lehet buta kérdés lesz, de mennyi olajat kell vegyek a KTM 640 lc4 es 2004 es enduro motoromba? Valamint az olajcsere menete le van írva valahol?
Üdv
cseréljünk cbr954rr motorkerékpárra
hát ha nekem céloztad a kérdést akkor ...nem rosszak..ne félj tőle barátságosnak is mondható....mert megy lassan is...
link talán igy
tiszteletem mester 525 exc erröl a motorol mi a véleményed?menyire jók ezek a 2004-es gépek?450-hez képest sokkal durvább?bocs a sok kérdésért