Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délelőtt megyek megnézni...hát nagyon kíváncsi vagyok rá....bár szívem szerint egy lassan 6 éves motorért nem szívesen adnék 900 pénzt...amikor egy zsír új megvan 1.3-1.4 körül...
Egy 700 körüli összeget kitennék érte...
hihető és jó vétel ..ha tényleg ennyi van benne azonnal vedd meg ..dobj érte egy 850-900 között és vidd haza--
Zéé, szerinted ez hihető?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-4233554
450 -ért vedd meg
A jócskán az kb mennyi lenne?
ez nem néz ki rosszul , ha jocskán tudsz az árbol alkudni akkor még jo is lehet, főleg kezdő motornak...
én is nézegettem a 200-kat de végül 125 vettem a sulyom miatt meg amugy is kezdésnek jo az majd lecserélem 250sre na mind1 a lényeg jo ezt már én is néztem én azt mondom faxa, enduronak pedig tökéletes föleg ha kezdö vagy, dugo az olyan 30 körül van hajtokart nem tudom de az is kb sztem szoval sztem érdemes megnézned
Üdv!
Ez szerintetek milyen áron van?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-4190624
Ja, és ezt találtam hasznaltauto.hu-n. Mit gondoltok erről?
Ehhez még lenne is elég ,,kedvem".
(még felszerelés is kell)
Üdv. Mindenkinek!

Enduro vásárláson gondolkodok, és többek között felmerült az exc 200 is.

Érdeklődnék ezzel kapcsolatban pár dologban:
- mennyire jó 1. enduronak?
- vásárlásnál a szokásos dolgokon kívül mire kell figyelni?
- ha jól tudom üzemórás. Mit, milyen gyakran kell cserélni? Dugó, hajtókar, stb? és ezek milyen árban vannak?

Köszi a segítséget
Bálint
lassan akkor jönnek ki a ktm -nél a 12 esek mikor az ellenséghez megérkeznek a várva várt 11 esek
hát nem tudom mert a 10 esekből már talán nincs is..de ha az kell körül lehet nézni ...van rá lehetőség... de 11 esból minden további nélkül lenne..csak az árát nem tudom most ...de átküldök egy e-mailt ha megtalálom azon nagyjából rajta lesznek árak..de abból holnap előtt nem lesz semmi..

viszont pont beszéltünk róla előbb láttam 12 es modellről képet...de még titkos..
Egyik ismerősöm vitte el! 700 ból nem engedtem, de nem is volt miért! Nagyon gondolkodom most egy újon! Mostani 2-re már egy vagyont költöttem, és az sajnos már nem fog visszajönni.
őszintén mennyiért adtad el a 07es SX-et? csak hogy hamar el is adtad, engedtél a 700ból?
eddig nem tudok semmit a dologról,de Bajzát Attila fogja ügyködni,ha már cserés lesz a mostani dugó,kb még vagy 8-10 órát hajtom,utána kiszedjük,akkor lesz 23-25órás a bent lévő
Hello! Tényleg durva ez az árkülönbség! Akkor egy 2t sx(125,150 vagy 250 meg az sem gond ha nem a 11-es modell csak 0 órás legyen) mennyi nálatok újan?
Na és akkor ugasson bárki is hogy Szar a KTM mert drága
igen, tudom!
ja és ha visszatekersz tegnapra kb. mondtam is hogy 5000 ért öntöttük ki őket..hogy lássad nem hazudok
én raktam be a kocsijába
milyen eljárással növeled valami alacsonyabb dugo vagy rövidebb hajtokar vagy mi?
bocs, nem exc hanem xc-w! http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_xc-w-4250673 ez az,kép nélkül,csak romániába jár vele!
a nyiregyházi ktm-nél is 1hétre leszállítják a megrendelt motort, de még akkor is tőletek vennék,mivel jóval olcsóbbak vagytok! aki megvette a matricaszettem srác,nyiregyi,de ott valami 1850000et mondtak neki egy 2010exc450-re...tőletek meg megvette 1370000ért asszem,most hirdeti 1450000ért, a legolcsóbb 2010es exc a piacon...! szal ha új motort veszek és KTM lesz akkor nálatok szétnézek egyenlőre a 144-es projektből se lesz semmi,mivel nincs henger, de kicsit növeljük majd a köbcentit a 125-ben 135ccm-re
Sziasztok!
Zoozee! Gondolom nálatok olcsóbbak a cuccok, mint itthon. Árultok Motorexen kívül más márkájú olajokat? Vagy esetleg más márkájú motorokhoz alkatrészeket?
de foglalkozunk akármivel is ha kell..használtba nincs... újba sincs most ilyen...de jövő hétre itt van ha kell...ill. a jövő hét utánira mert most szünet van..
amúgy 2T crossok már nincsenek benne a vérkeringésbe..inkább endurók forognak kétütemben ....azokból szokott használt lenni...