Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mindjár teszem ha sikerül
főnök Úr maga mivel vágja össze a fényképeket....
na hol a fotó az exc50 ről bélám? aszontad nyomsz fel róla...vagy ez még olyan titkos hogy csoda...
ez jó..
finoman bánj vele:) akármilyen gép meglehetölni sajnos
Kezelési könyv?

Segítsetek még, hogy a motorral kapcsolatban (LC4 640-es, 2004-es) ,hogy mindig üzemképes legyen mire kell, kellene még odafigyelnem?
Olaj, csereidők, szűrők, stb?
Lehet, hogy igazad van.
Csak az erőnlétem nem tudja még. Vagy rá kell éreznem még a "trükkre".
15 perc után már nagyon nehézkes a berúgás, de hát "nem szokta a paraszt a szántást" ahogy szokták mondani.
Köszönöm!
üdv! nem kell szétszedni az egész blokkot a szabadonfuto ment tropára az ára ujba elég borsos 60ropi kül kezödik de fölösleges mert ha az autodeko kopott egy év mulva kinyirod az ujjat is!üdv
Ha csak lehet, kerülöm az önindítós motorokat - nincs szükségem fölösleges hibaforrásokra, van így is épp elég...
Ja inni iszok mértékkel ugyan.Fészbúkon nézd meg a Tokodi videót Jaja igazán én vagyok a majom mert mindig más kéne.De amit szeretnék ez helyett az nem biztos hogy olyan jó lenne mint ez most.Elgurultunk felétek alig evett majdnem hogy termelte a benzint.A többiek meg már letargiában voltak hogy elérünk e a kútig.Amúgy nem voltam soha biztos abban hogy megszabaduljak tőle.Hiszen ezt a motort tényleg tudom hogy volt használva újkorától.Asszem télen elviszem Csikához a tellókat nézze át állítsa be nekem.Azt tavasszal tényleg megveszem mellé az SX125-öt pályázni azt csá
Volt már hasonló eseted?
tartsd meg......még ha nem is a világ legjobb enduró motorja van neked ...de az egyik a csúcsról......mindez jó állapotban ..mit akarsz még?..ahova az a motor nem megy fel vagy el oda nem is szabad motorral elindulni....
olyan hegytetőt még nem láttam ahova nem ment fel az 525...(persze olyanra gondolok ahova ment már fel motor)...viszont olyat sokat látok ahol ez áll fent és nem mindegyik jött utána....vannak kifejezetten ilyen helyeink itt eldugva ahol ki is lehet ezt próbálni...
úgyhogy megnyugodhatsz nem kell mindenáron megválnod a paripádtól.....
ja és ha adnának egy milkát érte ..mindjárt bajba is lennél mit vennél helyette ..ha kitalálnád mi kell kereshetnél egy jó példányt ...lehet megszívnád ..lehet nem találnál sokáig addig se motoroznál.....esetleg elkopna a pénzed .. vagy bánatodba valami rossz kurvára költenéd

és inni csak utána kezdenél....bár te iszol most is úgyhogy
hol lax? ...persze ha nem titkos rá kéne lesni
Először is ez nem 625, hanem 640...másrészt ezt inkább vásárlás előtt kellett volna megkérdezned, mert ez nem lesz olcsó móka, mivel valszeg szét kell szedni hozzá az egész blokkot...
Sziasztok!

A hét végén vettem meg az első KTM-em egy 2004-es 625-ös LC4-est.
Sajnos az önindítója finoman szólva nem tökéletes. :(
Aksit betéve az önindító forog, de nem tekeri meg a blokkot.
Aki tud segítsen, mi lehet, mennyibe kerülhet megjavítani, stb.
Minden infó érdekelne a gépről, az endurózást most kezdtem-kezdem, eddig csak közúton motoroztam.
Előre is köszönöm a segítséget.
milyen kopromissumokra gondolsz? én utcán használnám az újabb 640-es... a dupla kipugogós 6 szög lámpást...
most lenne hozzá " kedv " és akkor már csak jó lenne vmi nagyobb amúgy imádom szóval fájni fog érte a szívem csak ugye legközelebb ki tudja mikor lesz rá lehetőség... ebben a rendszerben
Alig volt még nálad azt már lecserélnéd
Szevasztok srácok valaki tud tapasztalatot mondani a 950 sm-ről? lehet lecserélem az Lc4-et
na végre megvilágosodtál..
2010.November 07. I. Országos Mátrai MotoKrossz Találkozó!Használt krossz motorok, ruhák, tartozékok, börzéje!
Old boys 45-65 év közöttiek bemutatója! 16- 45 évesek 125-250-450cc Krossz Show és Qadok Bemutatója. Helyszín. 3-as út 87,7Km kőnél balra Visonta Krossz pálya!
Tököm kivan te mindig megmondod itt a frankót De igazat adok!Belegondolok nem is lenne érdemes eladnom a motorom.Már a telefonba cigánykodnak meg az érdekli őket hogy hány karc van a motoron.Ja meg a durva hogy ledöbbennek a 210üzemórán meg a 8400Km-en Pedig ennyi pikkpakk belemegy a gépbe úgy hogy alig használtam viszont én nem húztam le a kábelt a jeladónál.Sokan bedölnek ennek a 3meg 4ezer Km-nek egy 4-5éves motoron.Duma az egész!Másik meg nem mindegy hogy használod a motort!Lehet abba 100óra ha végig nyélen mentél vele és még az olajat is basztad időben cserélni stb...Na szóval hagyom az egészet a bánatba.Megtartom a gépemet mert már elegem van ebből a sok alkudozó majomból Marad az 525