Sziasztok, Szeretnék venni egy KTM SXS 250-t. Évjárat 2007. Megtudná mindani valaki, hogy hol találom a motorszámot a 2007-es tipuson? A könyvei és a papírjai megvannak, a motor és váz szám alapján eredeti SXS de szertném leellenőrízni. A motorszámot nem találaltam sehol, illetve nem tudom hogy hol keressem.... Egyébként tud valaki valami furfangot amire oda kellene figyelnem, hogy ne szívassanak meg?
Igen azt hiszem. Ez egy kisebb verseny volt itt nálunk. Kifejezetten sok volt a 2t. A kis kategóriát egy új 125sx nyerte, meg a motorok többsége is ktm volt.
Üdv.
Külföldön állítólag sok cr 500 as van .Nem tudjátok melyik országban keressem?
Külföldön is utána néznék.
A Honda fórumban nem írnak vissza azért kérem a ti segítségeteket.
Felhívod ezt a számot: 20/három41-huszonöt10, elmondod mi a hasfájásod, a srác meg majd kitalál valamit. Valszeg el kell küldened neki az állórészt, ő újratekercseli, aztán motorozhatsz tovább míg meg nem halsz
Sziasztok!
Keresek 48-as WP telóhoz bal oldali papucsot (vagy hogy hívják?), amire a féknyereg fel van erősítve. Enduro/cross-é kellene a 2 dugós Brembohoz való, 95mm-es lyuktávval.
Csika, Neked esetleg?
Köszi!
Hello mesterek,lenne ismét egy buta kérdésem,a múlthétvégén már útálkodtam itt a témával.Szóval van nekem egy AMAL SEM gyújtásom(97-es EXC),eddig nem tudtam mi baja most megnéztem közelebbről,és kiderült hogy csak akkor ad szikrát ha van kedve,szóval néha ad rendesen,néha kihagy,aztán egyáltalán nem ad.Mi ilyenkor a teendő?(azt tudom hogy ívjavítás ) Örülnék ha valaki mondana valami konkrétumot(zoozee?),hogy mit kéne vele csinálni hogy menjen rendesen...Köszönöm.
hát full szett kb...150 euro...ez gyári ...minden benne...
de vannak 20-30 között nem gyáriak de ezek általában minőségben/élettartamban kissé elmaradnak a gyáritól.....meg kevesebb cucc is van bennük
Ez azért így ebben a formában erősen vitatható...vagy nagyon eltérően értelmezzük az endurozás fogalmát...meg a számok sem annyira stimmelnek, mert még az SC/SXC-k is inkább a 140 kilóhoz vannak közelebb gyári állapotukban, a 640-esek meg a 160-hoz...
Amúgy valóban nem rossz gépek az LC4-ek, de erős kompromisszumokat kell kötni velük, akár terepen akár utcán akarja használni őket az ember
Komplett telód van? Elég lenne egy balos aminek ilyen a papucsa. Ár?
Ámerikában vannak bele buzulva a cr 500 af -be
amugy egy kérdés..
mi a fenének neked olyan motor.?
ebay.com
Külföldön állítólag sok cr 500 as van .Nem tudjátok melyik országban keressem?
Külföldön is utána néznék.
A Honda fórumban nem írnak vissza azért kérem a ti segítségeteket.
Keresek 48-as WP telóhoz bal oldali papucsot (vagy hogy hívják?), amire a féknyereg fel van erősítve. Enduro/cross-é kellene a 2 dugós Brembohoz való, 95mm-es lyuktávval.
Csika, Neked esetleg?
Köszi!
2010 250 sxf 5712 euro
2010 450 sxf 6780 euro
ezek most akciósak is de csak pár darab van belőlük..és fogynak..
de vannak 20-30 között nem gyáriak de ezek általában minőségben/élettartamban kissé elmaradnak a gyáritól.....meg kevesebb cucc is van bennük
Amúgy valóban nem rossz gépek az LC4-ek, de erős kompromisszumokat kell kötni velük, akár terepen akár utcán akarja használni őket az ember