Hi! Endurozásra tökéletes, sokat kibír a motorja, elég erős is. Közepesen nehéz(kb.130kg). Sztem szuper gépek. Egyébként haver most árulja az övét, 2004es rendszámos nagyon kevés km-el, alig használta, még újszerű gép. Árban is korrekt, ha tényleg megbízható gépet szeretnél.
214dollár most a contour,haver olyat akar venni...
egyébként a gopro is kurva kicsi, DE a tok az ami nagyobbít rajta,meg hogy nem tudod a sisakhoz közvetlen odacsatolni,mert kistalp+adapter+a tok és már el is áll a sisaktól,de maga a kamera 2db 20Ft-os gyufásdoboztól kissebb!
nem ...van ahhoz is minden lófasz ..de semmi nem kell hozzá..csak lencsevédő...meg van hozzá egy fasza kerek korong 4cm átmérőjű..az fixen rá van szerelve a sisak oldalára..(ilyet mindenki vehet és rakhat a sapkájára és akkor a kamerát egymásra dobálhatjuk )abba sinek vannak és ha előre akarsz filmezni úgy tolod bele kamerát ha hátra akkor meg úgy..nagyon pikk pakk megvan jóformán megállni sem kell..vagy megállunk de siskaot se kell levenni és hátrafordít kamera ..laser..és go..van rajta a lézer irányzék csak megnyomod és máris be van állítva a magasság meg minden hogy hol legyen a képkivágás..tehát eccerű is..a szélzaj viszont volt amit szivaccsal csökkenteni kellett a mikrofonnál ..amúgy fasza cucc.. és alig áll ki oldalra a sisaktől a vállad felett max 6 centit...mintha két cigisdobozt odafogatnál a fülednél a sapkára..de attól is karcsúbb..csak a lekerekített sarkok miatt is..
szóval ezzel lettünk megelégedve a legjobban ..de ebből se veszünk többet full hd-sat csak az egyel alacsonyabbat az is hd és 60f/sec-be nagyon jó a minőség és akkor még nem fölöslegesen nagy a mérete a filmnek..és nagytévén akkor is jó a kép..sőt jobb mert 60 frame csak ebbe a 720 p be beállításban van..(ez a full hd cuccot is lebutítva használjuk mert faszábba kép mert nincs remegés) ..és olyan 50- 60 forint körül lehet beleszállni és annyiért meg ár /értékbe nagyon fasza ..neekünk ez go pro is jó lenne pl. minőségbe ... de 500 métert biztos nem tudnánk haladni vele mert el is veszne...ha sikerül feltennem vidit meglátod ..így sincs a sisakunknak teteje..
ja és amit ronis mond abba mi is beleütköztünk még anno..a fény villogásba meg sötétből viágosba százzal be meg fordítva és ez a kamera ezta próbát is gyönyörűen kiállta...
mondom ezt úgy hogy az összes fellelhető kamerát kipróbálrtuk csak a tiédet nem...ja és van is nekünk nem csak kipróbáltuk...
és a contour HD-nek valóban jobb a képminősége,de annyival több tartozék van a gopro-hoz!
egyébként a contourt csak a szemüvegpántra lehet fűzni?vagy az is tapadókorongos?
én a vágatlan verzióval jártam így... 90percig felöltött, aztán az utolsó 8percebn egyszercsak megállt...probléma miatt...na az volt az agyvérzés..már mindenkinek beharangoztam hogy gopro-s videó és nem lett jó.... azért lett megvágva...
a vegasnak elküldhetnéd a torrentjét,tegnapról van fasza anyagom,még ma is veszek egy pár kört
két napja küzdök filmfeltöltéssel és nem bírok..mindíg vagy megszakad valami vagy nem történik semmi..úgyhogy agyvíírzíís..
rendesen nincs netem .. mikor megakad újra kell javítanom a hálózati kapcsolatot mert megszünik a net... úgyhogy szopjon le az invitel bő nyállal...
hát ennél arra kell figyelni , hogy szerencséd legyen...
50 környéke a dugó...
amúgy ennyi pénzért nem sok ha működik és nincs túl rossz hangja.. de ilyenkorú lovakra nincs garancia..mikor újkorában se volt rá..
Sziasztok!
Kinéztem egy lc 400-ast, de mielött megvenném, szeretnék érdeklődni róla! Mik a tapasztalataitok, mire kell odafigyelni?
Mennyi egy dugattyú bele?
MErt ezt néztem ki: http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
hát nagyjából néztem csak nem volt szettbe ..és össze kéne számolni minden kis kütyüt bele..lenne vagy 100-120 euro ..biztos
boltba viszont van spareparts kit és lehet az csak egy huszas..meg kéne néznem
03 as exc matricaszettre arat tudnál mondani?
köszi