Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó

Érdeklődnék az exc 200-asok szervízigényességéről?
Mit és milyen gyakran kell ellenőrizni, és azok milyen árban vannak?

Közben találtam egy másikat is ami tettszik: ez volna az.
sziasztok. Ha érdekel valakit egy nagyon jó 98%os sportgumi olcsón akkor nekem van egy eladó. most vettem de sajnos nem forog el a villa között, mert széles a ráf és széthúzza:( MICHELIN Pilot road2 2CT a gumi. jóval bolti ára alatt odaadom. szép napot.
*gyárban
írd ide a az alvázszámát ennek az sx-s cuccnak...megnézem minek indult ez a gyárbab
szewa.. ronis miért kerestél reggel ?
itt is volt egy majdnem ottalvás...
J barátunk azt mondta:Múltkor ez nem ilyen volt...
a cájgnak nem kell ilyen csicsás alubol lenni, egy megfelelő méretű félbevágott csődarab, pár 8-as menetes szár anyát rá gumi tömitést bele , lapos anyag oszt annyi. legalább 6 bárral megnyomhatjátok.
elmondom neked a menetet, mert szivesen segitek a fiatalságon.

1 . először kinyomatjátok a huplikat, kell hozzá egy olyan cájg ami mindkét végén befogja a rezot egyik oldalán van egy szelep megfuj 6 bárral és adott helyen rámelegit lángal.

2. miután ez megvan és eltűntek a huplik, völgyek, amikor nyakban van rogyva annak nagy részét ki lehet űtni egy hosszu szögű FA ékkel satupadon.

3. utána felprobál, és ahol még feszűlve van ott megvágod felexel helyén összecsipeted, leveszed készre hegeszted,

4 a hegesztés lehetőleg avival történjen de ha csak CO , vagy láng van az is megteszi.

5 .minél hamarabb csinálni ,vagy venni valami rezo védelmet= nincs több szopás rezo miatt!

6. jo munkát.
oké,hívjál bátran a hátsó 220mm
ez az idén a Romaniacson volt , itt volt lejjebb az a vizesés ami miatt kint aludtak a vasak az erdőbe..

de másnap jöttek a hegymászo haverok sok kötéllel éles sthillel és kiszabaditottuk öket a fogságbol.
mert a lényeg a 0,3-0,4.
de fain helyen vannak/vagytok....a másik tag meg a lábát mossa...
Oltogatom a cimboráimat a túrával kapcsolatban amit beszéltünk,itthonról már kaptam kimenőt
heló! köszi szépen úgy néz ki kellesz. látom mostmár a hirdetésed majd kereslek sztem a héten. Valaki megmérné nekem a hátsó tárcsája átmérőjét? köszi előre is
ott van a román bajnok srác felnijére ráirva...persze a lényeg az bent van.
köszi,rákeresek...
tubliss.

még én is csak most fogom megrendelni.
mert vén vagy azért.
tudod 40 felett ha nem fáj valamid rggel akkor meghatáááál.

megyek ma is gyűsz vin ember.?
mostanában ilyen "gombászós"sebességgel haladunk...
A vértesbe én nem megyek,az egész tájvédelmi körzet,vannak akik néha kimennek,velük szerintem elmehetsz,ha akarsz...
mi is volt annak a belsőnek a neve,amit beszéltünk.elfelejtettem...
egyébként apum is azt mondta
mind1 legalább lesz egy uj rezom xD
Azanyám,mennyi erő van bennetek Mozdulni is alíg birok
aki ezt mondta ahoz ne menj többet kipuf-ot csináltatni mert hűlyeségeket beszél.
nem vesztem el csak szétkaprattam tegnap a Bakony-belét
nem lehet ...
próbáltak de azt mondjak annyira elvan hajolva h nem lehet visszacsinálni de ha mégis akkor sem lenne elég folytas