Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csikával meg vigyázzatok mert így ugrat ma meglestük......
Csak nehogy gyűrött legyen a papírpénz, mi?
Amúgy 8200 km.
A váci motor még mindig megvan? Anno arra fájt a fogam, de akkor meggondolta az eladást a tulaj (Pedig nem most vettem a gépem, 2007-ben... )
Ejjjj de szépen beszéltél!
Dehogy sértődök...
Értem miről beszélsz, de azért annyira mégsem vagy jó pszihológus...:) Nem aszfaltbetyárkodós, gombászós stílusban motorozunk...kapnak a motorok rendesen, de abban igazad van, hogy igen...megbecsülöm a motoromat és vigyázok is rá, persze amennyire a körülmények engedik. Olyan még nem volt, h nem menjek neki egy siratófalnak, vagy egy sziklás hegyoldalnak vagy pataknak, mert "jujjj mi lesz ha megkarcolom a gumit, vagy letörik vmi..."
Dobtam már el motort elugrón 3 méter magasban, tudom mi az h kormánytörés stb...szóval hidd el, h a tudásomhoz mérten maximálisan kiélvezem a motorozást és gondolkozás nélkül átmegyek vele a papírpénzen!
jól van nehogy megsértődj mert megverlek..csak látom vigyázni fogsz rá...ez nem bűn..de...látom mikor motorokat számolunk be vagy adunk el stb... hogy aki vigyázott rá és nem mert átmenni vele még a papírpénzen se ... annak se adnak többet legalábbis annyival nem többet mint amennyit vesztett a motorozás élményeiből... ....és ígérgetik emberek hogy soha többet nemfognak vigyázni inkább menni fognak,mert lemaradtak a motorozásról..és vele az életről is...
szóval ha vigyázós vagy és az örömöt ott szeded be , akkor lehet nem ilyen szemét narancssárga traktorokat kéne nézegetned ezek semmire nem jók csak terepre..még a mákot is durvára darálják de a ganéjba egykeréken százzal arra kíválóak.....szóval szerintem inkább ne ilyeneket nézegess amiknek már a gyárba eldőlt a sorsuk , hogy nem kötőtű lett belőlük és akkor a melegbe a nagyi foteljában szépen évtizedekig elállnának egy puha gombolyag fonalba beleszúrva... ...inkább valami szép utcai motort kéne dédelgetned ..ahhoz is van powerparts krém amivel bekenheted , hogy csillogjon...

de nehogy megsértődj csak vicceltem...
Nem mindenki olyan ám mint ezek! Én mindig egy kicsit idegeskedek rajta,mielőtt lelököm valahová!
szerintem akkor rajtatok kívül nem sokan használják rendeltetésszerűen a vasakat...
és igen mélyen tisztelt pszihológus úr...valóban nem vagyok az a "nyugodt szívvel bebaszom a motort a szakadékba" típus...
az a helyzet hogy a felni nem olcsó dolog..most nem tudom pontosan..de ha megmondanám elájulnál..sőt meg is nézem hátha elájulsz...
akksi eredeti yuasa az 38-40 euro kb... de lehet bele kapni nem eredetit 6-7 ezerért ...
a kipufogó végéről a szűrő minek neked az? az első amit mindegyikről kibaszunk a szemétbe ..és szikrafogó amúgy...
tengelyvégre anya meg pár euro..
de amúgy te ezzel nem menni fogsz én már látom (mert nemcsak a motorokhoz értek nagy pszischológus is vagyok)...ha ennyire erőlteted ezt a powercsicsamicsát...valószinű nekem hogy nem rendeltetésszerűen fogod használni ..gondolok itt nyélgázon szakadékbadobálásra meg ilyenek patakmederbe oldalán húzni kilométerekt stb..szóval amire ez van...
viszont akkor nem pénzkidobás egy ilyen lovat venned ? mert ugyanannyit bux rajta mint aki hullára motorozza magát vele ....csak ő tele élményekkel nyugodtan bassza a szemétre mikor kimotorozta magát vele...
de félre ne értsd csak úgy gyógyászatilag mondom mielőtt hibát követnél el...
Szarul van összerakva
meglásssuk tezsvírem
Aha, megnéztem már... 4700 km van most benne, de egyben van a motor nagyon...Kocsis Attiláé, nem tudom ismered-e...
Felniklinika. Párezerért meghegesztik, kigörgőzik...

Persze ha Z mond valami kurvajó árat újra, akkor én ingyen megszabadítalak tőle
Zoozee!
Dobtam egy mailt a privátodra... megnéznéd?
Köszi!
Kösssz.
És ezt mmár nézted?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Az én lovam bezzeg patika de vedd csak a fakktorit mert az faktori és egy évvel újabb.Ja hogy az enyémen még ilyen gondok sincsenek Sebaj ezt legalább tudom hogy milyen állapot
motor.hu-n
deformált+repedt...
Nekem is elvileg ilyen KZ Racetech-es tuning van a telón, az előző tulaj csináltatta, én nem vagyok elájulva tőle. Csavargattam rajta fent is meg lent is, mintha ugyanolyan lenne, na nem mintha 10 métereket ugranék.
Üdv.hol hirdetik a mocit?
Miért, mi van a felnivel?
Így van...
Zéé, mennyi egy új aksi bele, egy új első felni (+ csavar a tengelyre, mert szét van gyilkolva), a kipudob végére a szűrő + szimmeringcsere, mert folyik az olaj ez első lánckeréknél?
akkor 70 van benne
hát az egész motort nézném meg ...úgy egybe ..természetesen azt is amiket te mondassz de az összkép fontos..sokat elárul ..és még pár apróság ami elárul dolgokat...ezek inkább kopások itt ott..
Köszi Jimmy! Nekem azt mondta a manusz, hogy két éve vette 60 üórával és ő 2 év alatt 10et ment vele...
Ez egy Győri srácé volt,valamilyen Zsoltinak hívták,kintről hozta tök újan. Kb 1 éve adta el,mert asszem meg volt szorulva egy kicsit pénzel.. Nála nem ment sokat.