Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, köszi szépen! Szombat délután kereslek! :)
Akkor küld majd át holnap a listát(cím az adatlapomon). Ja és kösz a gyors választ!
http://www.sportmotor.hu/motor...

kis off, raktam fel egy régebbi triálos videot...
jah forumokon nem kell semmit komolyan venni megtanultam ....üdv...
Ezt általában viccnek kéne felfogni mint a fórumon sokmindent!Ez csak olyan tájékoztató jellegü infó volt De nemszólok többet üdv néktek KTM-esek
Ki baszogat? Hát nem te okoskodtál itt a gázkarról baszki?
Hmm az Xcw az EXC?És 525? Nem szóval olvasok én is Jóéjt
Ki baszogat téged Kérdezel én meg párszor válaszolok.Ez neked a baszogatás?Néha azt veszem észre hogy neked fingod sincs milyen motort szeretnél De ez csak az én meglátásom Kívánom hogy fasza motort fogj ki!Legalább nem kérdezősködsz tovább
A másik, meg ha visszaolvasol akkor láthatod h Zoziék 1.370.000ért hoztak egy szoszinak vatta új 2010es 450 xc-w-t...
BUGIC, a baszogatás meg a beszólogatás helyett a sztory: 2 uilyen motor van, egyszerre vették őket. 1 csávesz meg a sógora. Ez a motor a sógoré...aki nagyon belelekesült, h majd ő is motorozik, csak állítólag gyorsan rájött, h ezt nem neki találták ki és pár moccolás után falhoz is támasztotta a vasat...szóval ennyi.
A másik motor az megy rendszeresen, szerintem azt láthattad...
Ja és párszor láttam ezt a Tárnoki csókát Sóskúton ezzel az 525EXC-vel.Szerintem az a 600Km kamu!Vagyis külsőre én többet tippelnék
Zsír új EXC-t hol láttál 1.3-1.4körül?Ennek a motornak újonnan 2milla felett van az ára!És ha most ezeket dobálnák újonnan szerintem vennének is belőlük!Ha sokalsz ennyit egy 525EXC-ért akkor vegyél DRZ-t kb ugyanennyiért Ja és van egy olyan műszer az 525-ön hogy gázkar,szóval úgy fog menni ahogy ezt a műszert húzogatod
Itt a gazdája is, kérdezd őt...
Üdv!
Ez szerintetek milyen áron van?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-4190624
1.5 egy év garival 1.6 1év sittel
Na, 1.4-ért már lehet h érdekelne....alszok rá egyet...
Nem tudom...szerintem valamit rosszul csinálhatsz....10 perces a link...és fent van még mindig!
Hát ,azt hát Sőt,elkérnék 1.4-et is
Maddox! Használtautón ha rákeresek miért nem dobja be ezt a hirdetést,mióta van meg a link?
már levették volna?
Te mit adsz oda 1.2 ért? A szúnyogot?
1.2-é én is odaadom,báááár meggondolandó
vagy mond azt neki hlepapirozva müszakival adsz érte anyit
A 2005ös 525 exc motorkarakterisztikája milyen egy 2003aséhoz viszonyítva? Finomabb, kezelhetőbb? Mert egy havernak van 03-as, de az embergyilkos...