Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondok valamit, mivel van 2db eladásra,és arra nem kellett 35+35 dollár postát fizetni...
remélem érted
igen bocsi nem láttam,h HD képet tudsz bedobni róla?
Ha Te buksz rajta, onnantól nem mindegy?!?
az aunerben a sima helmet cam van ami nem is HD! azért a 2közt nem kicsi a különbség!
nem drágállom egyáltalán a 77et,de 55re volt betervezve,mindez azon bukott meg , hogy az eladó nem írt annyit a dobozra, hogy"gift"... akkor csak 55ezer lett volna,
már mindegy,holnap itt vannak!
szóval amit én 77ért adok az itthon alegolcsóbban is boltból br.89900Ft
ha utána jársz,magyarban nem kapsz 77ért ilyet!
50ért lehet már kapni auner-ban asszem
Te se vagy valami nagy bizniszmen...
amerikából 238dollár+35dollár posta,és a vám 24210Ft+1230Ft kezelési ktsg... nagyon jó
szal ezerpárszáz minusszal eladom 77ezer forintért!
Miért, mennyi a GoPro
így van,majd elviszik,olyan még nem volt,hogy ne legyen sehogy
ready to race! ha már KTM fórum!
nagy ritkán iszok,de most jól esne ha be lennék rúgva....

és vannak eladó Gopro HD kameráim,bontatlan,még a vámon csücsülnek,de már elegem van a gopro-ból(kimondták a végösszeget...)
"Amúgy a fentartása tök egyforma ezeknek!Az utángyártott alkatrész is egy árba mozog!"

Sajnos nem mindig...
Nagyon köszönöm a válaszodat.Am nekem egy verseny pitbikeom van de nagyon fáj a szívem egy cross gépért és ezért szeretnék valmeiket venni.
Még azzal se vagy tisztában hogy 125 vagy 250 legyen? Amúgy a fentartása tök egyforma ezeknek!Az utángyártott alkatrész is egy árba mozog!De az SX125 szerintem a legjobb 2T 125-ben!
Azért valamit írsz róla bővebben mért is? köszi.
hátha ide jöttél egyértelmü választ kapsz
CSAK A KTM!
Hali fiúk szeretném ha segítenétek, most fogok venni crossmotort egy kawasaki kx 250-est,vagy egy yz 125-öt,vagy egy ktm sx 125, szeretném ha megmondanátok hogy meik birja a strapát és a hajtást és meikbe olcsóbbak az alkatrészek a válaszokat előre is köszönöm.
Ott a pont...
Ahogy előttem írták, kinek a pap, kinek a paplan! Lényeg, hogy eladjuk/megvegyük amit szeretnénk!
Én is eladtam már pár dolgot, motorokat, kocsikat, rengeted apró dolgot és egyiket sem az a 200 lúzer vette meg, aki emailt vagy smst írt....
csika mondok neked egy jót
a telomat ugyis felszeretném újjitatni és erre jobb embert eddig nem találtam mint téged , ahogy látom tapasztalat van böven, felujitod, és beállitod a kis seggem alá, az lesz a téli pihenöm h rendebe vágom a mocit és ebben te is segítségemre leszel , ugyhogy nagy a valószínüsége h felkereslek ja és remélem h majd adsz ajandék matricát szeretnék tanulni töled mert már mondtam versenyezni akarok és nem árt ha tud az ember egy-két dolgot esetleg mikor csinálod akkor én is ott lehetnék és elmagyarázod a dolgokat, mert az teccene , de ha nem hát nem a lényeg h rendben legyen a gép
3 motor, több csizma/ruha, és alkatrészek eladása mail-es egyeztetés után!
Egyértelmű, jobb a telefon, és is ezt teszem, ha én akarok venni valamit, de eladásnál nem írom ki a számom!
kinek a pap kinek a papné
a válság az meg komoly dolog, faszt beléje
a pénz is komoly dolog és nem mindenkinek van feles 250-e telora
pedig elhiszem h ezerszer jobb az én kis fosomnál pedig ez sem szar
Britton nekem az a tapasztalatom (nem egy dolgot adtam már el), hogy aki nem hív fel, hanem irkál az SOHA NEM VESZ SEMMIT...
Nem mellette beszélek,mert nem érdekem,de az tuti jó,nem régen csináltam