Kb mert nem úgy használják a motort mint én és nekik egy Év egy motor!Valószínüleg ezért megveszik az új szériát és rommá használják!Ne a DRZ-hez hasonlítsd az 525-öst szerintem
Hát én épphogy látom a képeket! Olyan picik hogy én nem tudom elemezni őket ! Szerintem mindenki tudja hogy menni óra van a motorjába, csak nem annyival hírdeti.
egy drz-vel is elmegy egy olyan exc mellett,aki tud motorozni.Egy kicsit menj többet vele,és érezni fogod.Egyébként akkor a Romaniacson és erzbergen miért mennek új motorokkal,ha olyan jó a régi?Csak vakítanak?
120 óra van most benne,és ez valós.7ü.órával vettem,azóta semmi gondom vele.egy gyári hibája volt,hogy a motor és a váltóolaj összefolyott,de ezt a gyár garanciában javította(én Dunaföldvárra vittem,ott csinálták tök ingyen,egy szimmeringet kellett cserélni)azóta hibátlan.Én nem tudok róla rosszat mondani,nagyon jó kis gép,bivalyerős,de ha kell kezesbari!
szóval szeretem,a többi cimborám is szereti a sajátját,nekik sem volt gondjuk.
Ja ezt ki hiszi el hogy 600Km van benne? Még normális képet se tudott felrakni de még így is látom hogy meg van kopva oldalt a váz a csizmátol.De most komolyan ki hiszi el ezeket a KM üzemóra meséket?
Hát nemtudom én mentem EXC 530-al és nem voltam elájulva tőle egyáltalán.Ugyanott elmész az 525-el mint az 530-al!Szerintem marhára nincs sok különbség köztük!Most máriahalmon is egy 2005-ös 525-ös EXC úgy odabaszta az újabb KTM-eseket csak pislogtam!
Én azt aláírom,hogy a régi blokkosok elmennek 600-800ü.órát.(egy cimborám 450 exc-je most feküdt ki,új kora óta használja,ennyit bírt,szép teljesítmény...-sőt az én 525-öm is 600 óránál adta meg magát)
viszont:teljesen más az újakon a futómű,a villaszög,a fékek-de azt már leírtam ide.
Az lehet,hogy nem megy el csak 400 órát,de addig sokkal élvezetesebben motorozol-mert ugye ez sokaknak,ahogy nekem is hobbi.
Aki a régi blokkokra esküszik,az vegyen azt,mert ugye azok "elnyűhetetlenek",én soha többet nem ülnék vissza 525-re(nem fikázom) 530 után,ég és föld a két motor.De ha már itt tartunk járhatna mindenki drz-vel és 190-es mercivel,mert azokat soha nem kell szerelni...
Zéé már megannyiszor mondta a legjobb EXC-k a 2005-06-ig gyártottak.Ő már látott pár ilyen motort talán neki lehet is hinni!Ja és az új blokkosokat ő se dicséri!
Köszi Mirko! Igen, engem is ijesztgettek, hogy így szar, meg úgy szar...de soha senki nem mondott még semmi konkrét dolgot róluk...
Zéé mestert viszont meg akarom meghallgatni a témában...
Hát ja, az odafigyelés nálam megvan...
Jók a 08-asok is csak mégse mennek el annyit mint a régi blokkosok!Meg nekem ha pl lenne 1millám inkább egy szép megkímélt régiblokkost vennék ilyen áron mint egy leharcolt újabb évjáratu gépet!Mondjuk ez én vagyok...
üdv!
Szerintem nyugodtam vehetsz '08-as motort,egyáltalán nem szar a blokk bennük,terjengenek legendák róluk,de sokan csak "hallottak" valamit róluk,vagy a haverjuk haverjának van...
Nekem is ilyen van,és még rajtam kívül 4 cimborámnak,egyiknek sem volt még semmi baja.nem írnám ha nem így lenne,nyugodtan vehetsz,csak oda kell figyelni vásárláskor.(mondjuk látom ez nálad megvan )
Ja szerintem ezt már megbontották Nem is ez a csúnya hanem az a hatlapfejü csavar a kuplungmunkahenger védőnél Megérdemelt volna egy normális imbuszcsavart ha már a többi is az.Kókány az volt már látszik.Ja de mondjuk megsugom halkan hogy 1milla körül ilyen állapotu motorok vannak.Azért a többség nem fagyizni járt ezekkel a motorokkal!
Á nincs mellreszívás értem miről beszélsz persze tervbe van egy 2T KTM de most bőven elvagyok ezzel is 2T-is csak a közeljövőbeli edzések meg versenyek miatt lenne inkább alkalmas.Ezzel az 525-el nem akarok pályázni meg versenyezni.Ehez nagy kondi kell ami most nincs
Na így kell hinni ezeknek az üzemórás dolgoknak.Ez csak etetés.Én is tehetném hogy lehúzom alul a kábelt a jeladónál azt úgy használom De én nem üzleti jelleggel vettem nekem mérje csak normálisan a KM-et meg az üzemórát.Amúgy a külső a lényeg hogy mi hogy van megkopva és látszik mennyit volt használva!
szóval szeretem,a többi cimborám is szereti a sajátját,nekik sem volt gondjuk.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525-4233554
De bocs hogy bele vau
viszont:teljesen más az újakon a futómű,a villaszög,a fékek-de azt már leírtam ide.
Az lehet,hogy nem megy el csak 400 órát,de addig sokkal élvezetesebben motorozol-mert ugye ez sokaknak,ahogy nekem is hobbi.
Aki a régi blokkokra esküszik,az vegyen azt,mert ugye azok "elnyűhetetlenek",én soha többet nem ülnék vissza 525-re(nem fikázom) 530 után,ég és föld a két motor.De ha már itt tartunk járhatna mindenki drz-vel és 190-es mercivel,mert azokat soha nem kell szerelni...
Zéé mestert viszont meg akarom meghallgatni a témában...
Hát ja, az odafigyelés nálam megvan...
Szerintem nyugodtam vehetsz '08-as motort,egyáltalán nem szar a blokk bennük,terjengenek legendák róluk,de sokan csak "hallottak" valamit róluk,vagy a haverjuk haverjának van...
Nekem is ilyen van,és még rajtam kívül 4 cimborámnak,egyiknek sem volt még semmi baja.nem írnám ha nem így lenne,nyugodtan vehetsz,csak oda kell figyelni vásárláskor.(mondjuk látom ez nálad megvan )