Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most megmondom a frankót nekem nem sürgős eladnom a motort.Eddig se volt az.Én jól ismerem új kora óta a motorom és tudom hogy mindent megkapott amit kellett és tudom is hogy hogy használtam.Ha megadnak érte annyit amennyit kérek akkor vigyék és nem fognak szarul járni ezzel azt garantálom!Amúgy sajnálnám mert nagyon jó motor.Talán meg is bánom majd...
Nem fogod elhinni...én így ránézésre simán betippelném vagy 500 üzemórásra, szétrohadva rajta minden stb....amúgy meg hivatalosan 70 üzemóra, 2250 km. Ja, és 1.1 milla a vége, attól olcsóbban nem adja...szerinted? Tisztában van ez az árakkal...?
né mááá mennyire el akarja adni az 525-t kell a 2t mi?!
Na gyere át Biára lesd meg az én paripámat.Ehhez képest szalonállapot
mennyi km-et írt erre a bringára?
Vélemény? Ki mit lát? Szerintetek mi volt szétszedve, leszedve? Nekem az szinte összes csavarfej gyanús....
Nekem szerencsére nem ilyen komoly én lábra tudtam állni egyből.Sőt még mozgatni is tudom rendesen.Csak bedurrant és érzékeny.Szóval semmi eröltetés stb..Ilyenkor még örülök is ha szar az idő legalább nincs honvágy kimenni motorozni.
Na ja, az enyém brutál volt. Egyből betegszabi stb, szobában kamilláztam 1 hétig mire rá bírtam állni...csak nálam annyi a sztory, hogy engem foci közben rúgtak fel...
Már több mint fél éve volt és még mindig nem az igazi...egy ilyen szintű bokaficamra fél év - 1 évig tartó gyógyulási időt ír a szakirodalom...de motorozni szerencsére tudtam, a csizma jól tartotta
Ja és nekem a motor tényleg olyan állapotba van a képeken!A lámpabúra sajnos berepedt a szélén de már fojamatban van az új!Ez a motor tényleg megkapta mindig a törődést!Ja és 2006-os a legjobb évjárat
Szeva
Pihentetnem kell!Inszallagok vagy megnyúltak roszabb esetben részlegesen szakadtak.Mondta hogy ezzel nagyon nincs mit csinálni csak pihentetni és szedni gyulladáscsökkentőt meg kenegetni diklofenákos cuccal!Amúgy ahogy nézem a tied még durvábban nézett ki mint az enyém
ok kíváncsi lennék
sztetek a sziklák között is ugrálna így a motoron?
Szega Bugic! Lehet h az lesz! Mi van a bokáddal, mit mondott a doki? Amúgy én ugyanígy jártam áprilisban... mutatok képet az enyémről....
Gyere el nézd meg az enyém nem fogsz ilyeneket találni
Annyi köze lehet maximum, hogy azt új korában csinálták róla...
De a mostani állapot köszönő viszonyban sincs a képen lévő motor állapotával... Ha gondolod bevágok egy pár képet...
hehe nem is az a motor ami a képen van?
Zéé, hallgattam rád és elmentem megnéztem a gépet Hajdúbivalybasznádra ....hát egy szakadék baszki...köze nincs a motornak a képen levő motorhoz...még jó h céges kocsival voltam és nem sajáttal kocsikáztam el egy tank benzint. A felni repedéstől elkezdve a kuka aksin át, a kitört kijelzőn és kiberhelt kipufogódobón keresztül minden volt....

Figyi, a 2008as blokkok nagyon szarok?
én történetesen ismerem ezt a motort, és a gazdáját is, motoroztam vele egy párszor.

nyugodtan elhiheted hogy jo állapotu, vigyázott rá szervizelte rendesen, még talán többet is babusgatta mint kéne...

az eladás oka hogy vett a srác egy 300 EXC-t zsir újat, és most azzal motorozik.
Akkor oké. Én is mindig cseréltem, csak mondták páran, hogy ráér 2 alkalmanként is cserélni. (hát rosszat nem csináltam azzal, ha mindig cseréltem)
mindíg cserélem
szűrőket is minden olajcserekor illik cserélni? Vagy minden 2-cserekor ?
hát a belevalót ..
mogtorex cross power ...esetleg powersynth...semmi más.. olyan 20 - 25 óránként... ez olyan 700-1000 km kb.
Zéé, Te hány óránként cserélsz olajat és mit tolsz bele?
hát az lehet
akkor a fizetésünk lenne 30 forint biztos