az első nap az kemény volt..
a vart időpont helyett 2 órával később jött meg az első versenyző
nagyon keményen nyomta a gyerek a 4t shercoval
néztük miafranc ez vmi utángyártott Yamaha
? Azt hiszen Graham Jervis volt
te amugy ott laksz erdélyben, ismered ezt a két srácot, : Kovács Zalán, és Filimon Ervin, az idén velűk motoroztam Rasinariban a Romaniacson, nagyon jo srácok, és komolyan mennek.
tudom mar 4 éve járunk
idén sajnos én csak prológon voltam mert akkor nem volt motorom de apáék szinte végig csináltak
szinte végig esett az eső idén
tavalyelőtt meg a prológon melletem kigyúlt egy moci
Romaniacson én sem indulok, sajnos nincs felesleges közel egy milkám, hanem az előzö napi PRO, vagy expert nyomot motorozzuk be, nagyon komoly helyek vannak amiket sose mutatnak tv-ben,videon sehol.
probáljátok ki sokkal komolyabb mint amikor a nézői pontokra elmentek kocsival .
vagy kokszos mint barom, vagy meg van kopva mint barom, esetleg a csapágy van oda , az első a jobb a második szarabb űgy, a harmadik sima csapágy csere.
én levenném a hengert, nem nagy űgy lekötöd a pover mozgato rudját és négy csavar a henger talpon , aztán szétszedném apro cafatokra. max 20 perc az egész.
a fiatal korod miatt, kapsz egy kedves és tartalmas választ.
hegesztesd be ,CO-val, vagy még jobb az AVI, de a sima láng hegesztés is megteszi.
- ha esetleg van rajta horpadás azt ki tudod rángatni azzal a pálcás sullyal amit a kasznisok is használnak,
vagy van a másik modszer mikor mindkét végét fikszen lecsavarozzák tömitéssel de az egyikben van egy szelep, utána megnyomják 5-6 bár levegövel és a horpadásnál rámelegitenek lángal, és szépen kijön a hupli.
ha megvan rogyva felfelé nyakban akkor fogsz egy 5-20-as pallot és sthillel levágsz belőle egy jo hosszu szögű éket, azzal simán ki tudod űtni a felfelé rogyást ugy hogy nem kell vágni, de nem is horpad be a rezo.
hajrá.
ugye hogy tudok én kedves és segitőkész is lenni, ha akarok
hol nyitott, hol zárt állapotában akad be, ha pörgetgetem akkor kis idö mulva ujra müködik...ez lenne az a rosszalkodás
a lényeg h kell kitakaritani, hogyan kezdjek hozzá.?
a mai nap kemény volt
hazafele az utolsó 5 km-ben elhagytam az egyik csavart a váltóolajból...és mind kifojt...meg szerencse volt apánál kötél azelőtt meg egy patakmederben nekimentem egy kőnek és behorpadt a rezonátorom és lyuk is lett rajta...Olyan hangja lett mint egy traktornak
azelőtt meg kézvédőből a csavar kiesett ...szerencsére volt más nálunk
a vart időpont helyett 2 órával később jött meg az első versenyző
nagyon keményen nyomta a gyerek a 4t shercoval
néztük miafranc ez vmi utángyártott Yamaha
? Azt hiszen Graham Jervis volt