Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry, hogy belewau, de én a volt munkahelyem miatt megutáltam a telefonom, csak végső elkeseredésemben veszek fel ismeretlen számú hívókat... Először mail, ha megegyeztünk, akkor lehet telefonon is. Sok idióta ne zaklasson, elég ökör tudja már így is a számom! Nekem bejött ez a mail-es dolog is!
Van most is csinálni nem két csilliót érő cucc.Profiknak ilyen nem kell.(Van eladó VB-s telóm is 250 pénz,kutyának nem kell,pedig pár darab van belőle a világon)Amatőr meg tudod milyen,jó neki a seprű is.Majd ha kipróbálnak egy jót akkor megkeresnek,de így egyben nem igen vesznek.Válság van feléjük Ami érthető.
A szájtátókkal meg nem tudsz mit kezdeni,majd csak elviszi akinek kell
na erről beszéltem....
jaja, sms vagy email, amit én már azonnal törlök....az ilyen "fel se merlek hívni" típusú emberek kivétel nélkül mind ruppótlan kis köcsik...csak idegesítik az embert...
én is csak csodálkozom h ilyen olcson adod, de azért egy probárt megért nem?
am menyi kéne még?
am nem érdekel ez a dolod csak kiváncsiságból, de ki tudja ha jó akkor elgondolkodom
írtam neked is hogy passzold el,látod! nem kérek sokat!
szombat,vasárnap is ez volt benne a motorban,és nem fájt az alkarom,tenyerem sem, nekem tetszik!
majd a másikra is kerítünk sort hogy behangoljuk,de amíg meg van a régi addig nem kopik a 08as
de várjál,ezek mind üzenetet küldenek....
aki eddig felhívott azzal mindig megegyeztünk,ment az üzlet,de ebből a levelezgetésből nincs semmi...
Simán ér 200-at amit megcsináltam
na de most komolyan! ez azért vicc!
én nem írtam oda ilyet,keressen nyugodtan akár milyen hülyeséggel zaklathat,de akkor legyünk már észnél, és ne akarják már elhiteteni velem, hogy én is jól járok azzal ha úgy megyek bele a bizniszbe ahogy Ő gondolta ki! elvégre én vagyok az eladó,szerintem neki kéne elfogadni az én ajánlatomat,vagy akkor ne is erőltesse!
eddig amit eladtam mindenkivel meg tudtam egyezni korrekten,és mégis én járok szarul,kifizetem a postaköltséget neki előre johiszeműen,aztán hív,hogy"haver ez nem jó ez a fékmunkahenger,most micsináljunk?"- hát bazz ne szórakozzon már! a motort használtam előtte 6nappal és fogott az a kurva fék..(elküldöm postán és a posta mumusok az úton elrontják? érdekes,)
és most én is megelégeletem,ma feladtam az idomokat,szintén kifizettem a postaköltséget, de ez volt az utolsó!
itt rohadjon el a többi cucc,soha többet nem csinálok ilyen faszságot
Ez se rossz, de én mondok jobbat...
Én az egyik hirdetésembe kiírtam, h CSERE NEM ÉRDEKEL, erre naponta jött 2-3 email, hogy figyelj, nem akarsz cserélni erre meg arra?!
Pár nap után már a hajamat téptem, hogy most ez a kész átverés vagy tényleg ennyire degeneráltak az emberek....
Na de gecsa ez tök jó biznisz lett volna Nem is értem az ilyet mire gondol mikor felhív téged
keresnek ilyen jellegű kéréssel is bőven,de mikor azt mondom hogy pótoljon rá x ezret akkor jön a szöveg,hogy "hát ugyan azért fizessek neked... te hülye vagy,meg akkor nem is érdekel a dolog..." kérdem én akkor miért akarják elcserélni az ÚJABBIKRA ha ugyan az mint az övéké?
biztos én vagyok a hülye!
én cseréljem el egy régire ,amit a kutya se keres(még ezt az újat se) és még áruljam azt is,de pótolni nem akarnak!

akit komolyan érdekel a dolog az megkeres privátban vagy telefonon!
csere nem érdekel az enyémböl? a két villaszárat elcserélnénk, úgy érdekelne anyi h az enyém most szimeringes
igen a fekete WP, 48as, csika csinált most vele valamit amitől jobb lett, befogó nincs benne a 85ezerbe! az +35ezer,ha komolyan érdeklne valakit akkor befogóstól,kormánycsapágyastól,telóstól fasz tudja még mivel együtt 120ezer!
és akkor nagyon baráti árat mondtam!
Nem
és a fehér idom.? akarsz beszélni rola.?
Sziasztok
Van egy jó linkem, he érdekel valakit nézze meg, naftát lehet nyerni.

http://ingyenuzemanyag.aegondi...
ennyi....
valami sulyos virus lehet ez tutti...

a te szined a FEKETE....! MI van lázas vagy,. homlokodat fogd meg gyorsan, látásod nem zavaros.?
de te évente max 3-szor mész terepen, abbol is csak egyszer pocsolyába.
Ha már idomok: 05-07-es EXC-re való fehér hűtőspoilere nincs valakinek óccsóér' eladó?
Ez butaság...én évente kb. 3x mosok motort, de a légszűrő az mindig tiszta...láncot mondjuk nem nagyon spray-zek (ide a tökig érő homokba minek?)...kb. 30 óránként cserélem a váltóban az olajat...ja, garázs az nincs, de szerszám az van dögivel...