Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő megtakaritja neked a cuccokat...
Baszhatom,anná nagyobb neki
Vagy nevetséges mint a Danny de Vitoooo
asszony száját tömd be ... tudod mivel..
még nem jelentkezett ember ...fasz tudja mi lesz kíváncsi vagyok milyen vító..........don vító
Na,Vító csere megy-é?
Kéne,néha-néha
szóval rabszolgákat akarsz tartani
Hát hallod,időm nincs segíteni,sőt szinte már semmire.Titkokat ússenem adok ki.Mindenért megfizettem a tanulópénzt Ha kell megcsinálom amilyenre szeretnéd,ha nem, meg nem.Meló mint a tenger,má ki sem látszom belőle Asszony szája ne járna mindíg feleslegesen,nem is vóna semmi bajom Na,meg néha kéne vagy 2 ember aki kiengedi az olajakat,meg megtakarítja a cuccokat
Egymillijókettőjötvenet dobtak ki érte,és ment 1 szezont
Ati valoban videozott , sokat röhögtem is rajta, nem bizta a véletlenre a dolgot volt nála az övtáskában vagy 12 db elem, meg vagy 5-6 db memoria kártya, és mikor valami nem ment rögtön kicserélte,leszerelte, beszerelte ,

hidd el soha nem adja vissza egy hely nehézségét, szépségét, sem a sisak kamera, töredékét talán...

a jo dolgok mindig megvannak fejben..

kár hogy két hetes csak a memoriám...

kurva qavingtont sem tudom hová tettem.
biztos jó az is minőségileg...de nagyon vad ahogy kinéz ez a nagy kocka sőt téglalap a fejeden..meg nem is lehet vele menni rendesen sehova....erdőbe meg főleg..kipróbáltuk az összeset van vio pov-unk is úgyhogy fekl vagyunk szerelkezve ilyen szarokkal de ami nagyon bejött minőségbe , praktikumban ,az a contur hd...
és amit érdemes venni az nem a full hd-s cucca kilóért hanem elég hd belőle 60-70 között tudjuk....mert a nagyot is ebben a felbontásban használjuk ...ami nagy előnye mindegyikkel szemben az a 60 frame /sec....ettől bármit csinálsz nem remeg azerdő nem esik le a tv otthon a polcról...gyönyörű színek..jó a sötétből világoba meg fordítva ugrás is ..szóval nagyon patent...lézeres bilinbasz hogy lásd mit veszel..szóval nagyon tuti..
jó bele a nokia akksi van egy marékkal..jól bírják...
ja és nagy tévén olyan a kép hogy tényleg beszarás...
Zóka Ati is videózott rólatok,Romániában! nem tudom,nehezére esett? csak a fején van egy kamera ami veszi az eseményeket
nekem sem lesz másképp,felcsatolom,bekapcs,megyek,megállok,kikapcs,bekapcs,megyek,m
egáll,kikapcs,feltöltyoutube,vagy sportmotor
nagykípernyős lesz 170fokos halszem effektusban vesz
csika mondok neked egy jót
a telomat ugyis felszeretném újjitatni és erre jobb embert eddig nem találtam mint téged , ahogy látom tapasztalat van böven, felujitod, és beállitod a kis seggem alá, az lesz a téli pihenöm h rendebe vágom a mocit és ebben te is segítségemre leszel, ugyhogy nagy a valószínüsége h felkereslek ja és remélem h majd adsz ajandék matricát szeretnék tanulni töled mert már mondtam versenyezni akarok és nem árt ha tud az ember egy-két dolgot esetleg mikor csinálod a mocit akkor én is ott lehetnék és elmagyarázod a dolgokat, mert az teccene , de ha nem hát nem a lényeg h rendben legyen a gép
asszonyomban...
én meg leszarom a videozást, sosincs rá idő, meg amugysem adja vissza a dolgot közel sem.

egyszer videoztam jo régen, akkor is mi lett a vége, levideoztam a kibaszott kifeszitett kötelet.
híjjá fel lécci ronis ...azonnyomban
nem az még nem egyik se ami fel van töltve azok még fényképezőgépes meg sima vidikamerás sztorik....nem nagyon szeretünk szerepelni ....meg csak bénáskodunk ilyen orion árkokban stb...utálnátok
http://www.sportmotor.hu/motor...

kis motokrossz történelem a valaha legendás CZ márkátol, érdemes végig nézni a fejlődést..
és miért nem töltötök fel egy kis tartalmat is, mondjuk egy rövidebb útról? vagy amik itt vannak, ezek a Lalis videók,azok ezzel készültek?
amúgy mi ezt a contour hd- használjuk ..nagyon patent .....
és ezt faszán lehet motorozáshoz is használni ..nem nagyon van útban stb.....szóval egy éve teszteljük és mindentekintetben jó...
nem semmiül néz ki
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
most ez a legolcsóbb,pár dollár különbség van egyesek közt