hát... ha minden patent és éppen nem a vb-t nyerték meg vele csak valaki megvette és szervízelte rendesen és tényleg 100 óra van benne akkor nem még...a dugó szervíz szerint esedékes... de ezek kibírnak többet ...
ha egy 2008 as ktm 450 exc-ben 102 üzemóra van akkor cserélni kell a közeljövőben benne motorikusan valamit? ha igen akkor mikor és mit? (előe is köszönöm a segítséget)
itt nálunk is jopáran rá vannak kattanva az ottani bajnokságra, Kátai Peti, Havrán Ati, Gergely Jani, azt mondják azok ám csak az igazán komoly verseny helyszinek amik ott vannak...
Graham Jarvisröl mesélték a srácok hogy első nap összefutottak vele az erdőben, egy komolyan sziklás szűk patakos helyen, ráragadtak és megprobálták tartani vele a tempot, Zalán mesélte a csávo repűlt a kövek tetején egyik nagyobb köröl a másikra ugrott, azt hitte rosszul lát, volt olyan szűk fordulo ahol triálosban felkapta a hátulját eltekerte és befordult, iszonyatosan ment...
láttam Chirst menni, nagyon megy elképesztő látásmodja van az extrém dolgokhoz, és mellette borzaszto szerény srác.
az a durva hogy Ervin csak 5 éve motorozik...
tolunk 5 km re született
2007-ben román bajnok lett amatőr mx1-ben
azután a patrick mototol kapott enduro motrot és azóta megy enduroban
erzbergen azt hiszem 43.-lett
nem a Kovács Ervin az új friss fiatal erdélyi csillag, a jövő reménysége, követem a srác sorsát, szerintem sokat fog még elérni... igen ügyes.
a Zalán akivel motoroztam idősebb igen tapasztalt srác, volt már ő is román enduro bajnok.. sxf 250-el megy 300 -as henger szett van rajta. mindketten ott laknak vásárhelyen.
Filimon ERVIN endurocrossban ment tavaly, meg is nyerte a kategoriáját.
de azthittem haverodé a motor és ismered..
amúgy én nem cserélnék semmit rajta persze ha előtte hallanám...csak olajat de azt rendeset meg sűrűn és akkor nem lesz gond szerintem ezzel még..
Nagyon gondolkodok rajta csak nemtom az üzemórát KTM EXC nél. Ezért kérdem. Esetleg infót tudtok róla?
ha egy 2008 as ktm 450 exc-ben 102 üzemóra van akkor cserélni kell a közeljövőben benne motorikusan valamit? ha igen akkor mikor és mit? (előe is köszönöm a segítséget)
itt nálunk is jopáran rá vannak kattanva az ottani bajnokságra, Kátai Peti, Havrán Ati, Gergely Jani, azt mondják azok ám csak az igazán komoly verseny helyszinek amik ott vannak...
nálunk mar 10 óra
ilyenkor a rendes gyereknek az agyban a helye
jó éjt mindenkinek
láttam Chirst menni, nagyon megy elképesztő látásmodja van az extrém dolgokhoz, és mellette borzaszto szerény srác.
hátha felfigyel rám valaki
tolunk 5 km re született
2007-ben román bajnok lett amatőr mx1-ben
azután a patrick mototol kapott enduro motrot és azóta megy enduroban
erzbergen azt hiszem 43.-lett
a Zalán akivel motoroztam idősebb igen tapasztalt srác, volt már ő is román enduro bajnok.. sxf 250-el megy 300 -as henger szett van rajta. mindketten ott laknak vásárhelyen.
Filimon ERVIN endurocrossban ment tavaly, meg is nyerte a kategoriáját.