Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vagyok sztár csak nem istenítek olyatsmit ami bizonyított tény hogy nem a legjobb....(pedig nekem hivatalból is hazudnom kéne hogy ez a legjobb moci / lehet ezért vagyok sztár
jól van na csak hülyéskedtünk..és nem fikázott senki csak elmondtam pár tényt...
nem merek.. félek hogy megint jo lesz
én az elöbb ETTEm máglyarakást. amugymeg az enyém 3t.
értettem,de a -2 féle olaj-kétértelmű...
üdv
Hello barátom!Triesztbe állok a kamionnal.Reggel megyek haza.Eljöhetnél megint motorolni hozzánk!Vagy már nem mersz?
tudod nem gond ,hogy engem fikkantotok,és Z ,látom te vagy itt a sztár,mindenki rád hallgat,de lehet másnak is véleménye azt gondolom...
nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek....
Zoozi nekem nem Bár valoban rosszul irtam bár Mirko igazán érthette volna hogy a különolajzásra gondoltam,de nem akarta érteni a vérszivást
nicsak TIBI, szeva mivan veled, nem jössz motorolni.?
Zozi mester, Te Verőcén nem ismersz véletlenül egy 07-es 525EXC-t? Babuk Viktornak hívják talán a srácot...
amúgy neked soha nem kellett bele egy csöpp olaj se ? minden reggel mikor elindulsz patent az olajszint ?
elmegy cserétől cseréig mondjuk 20 órát ...úgy hogy nem hiányzik belőle ?
Oké Mirko igazad van látom nem a lényeget ragadtad ki
tudja ő ..volt tapasztalata neki is motorokkal
Baszkíííí! Kereszteljük át ezt a fórumot gyógypedagógia fórumra!
Múltkor az egyik haverom is azzal basztatott hogy a hasam kidudorodik a páncél alól. Neki azt mondtam hogy ez azért van,hogy amikor letérdel hogy szeressen,akkor árnyékot tart a kis buksijának! Nagyon anyázott,meg köpködött!

Amúgy fogytam azóta!
ugyanaz az olaj megy a váltóba meg a motorba is
Ha már mutogatjátok a sebeiteket itt egy saját tavalyról.
Sziasztok. Az uj ktm blokknak még 1 nagy előnye van hogy 2 féle olaj kell bele de cserénél csak az 1iket kell leengedni mert a másikat megeszi és még tisztára is nyalja a belsejét
Baszki egy új S osztály ára ráment mire ezt a belet így kineveltem!
Így van szóval ez a Zéé csak kapisgálja hogy melyik KTM jó Vagy csak jól átver mindenkit
KTM OKR TEAM?
Na bammeg,a hasam tiszta kocka,lehajolok töri a bordámat
Látom neked is volt motorbaleseted....

Lenyelted a sisakot
Figyuzd meg Zéé adatlapját és kiderűl
Lemaradt a kép. Asszem kezd hatni a gösser!